Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Οι «ανάσες» της Λέστερ

Σταύρος Κολίλας: Οι «ανάσες» της Λέστερ

ranieriΣτις αρχές Φεβρουαρίου ο Κλάουντιο Ρανιέρι ζητούσε από τους δημοσιογράφους να των ρωτήσουν μετά την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου για τις πιθανότητες της Λέστερ να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο πονηρός Ιταλός δεν περίμενε την διπλή εκτός έδρας σύγκρουση με Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ. Τον τρίπτυχο αγώνων του επόμενο οκταήμερου περίμενε ο Ρανιέρι.

Τι έκαναν οι παίκτες της Λέστερ όταν οι συνδιεκδικητές τίτλου, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ έπαιζαν Κύπελλο και διπλούς αγώνες στα Κύπελλα Ευρώπης;

Μια εβδομάδα διακοπές όπου εκείνοι ήθελαν, με την άδεια του Ρανιέρι που τους ήθελε όλους πίσω την περασμένη Τρίτη. Τίποτα το πρωτοπόρο για τα αγγλικά δεδομένα.

Γνωστή εικόνα όταν οι ομάδες έχουν μπροστά 14 ημέρες κενό λόγω αποκλεισμού από το Κύπελλο και απουσίας συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρλωπης.

Η Εβερτον ταξίδεψε για το Κατάρ μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί της Μπόρνμουθ, καθώς το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ άλλαξε ημερομηνία μετά την συμμετοχή των «κόκκινων» στον τελικό Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Νιούκαστλ ανεβαίνει αυτές της ημέρες στο σπίτι από τη Νότια Ισπανία, η Νόριτς έκανε 10 ημέρες προπόνηση στο Αμπου Ντάμπι, ενώ Στόουκ και Σάντερλαντ επέλεξαν το ζεστό Ντουμπάι για μινιπροετοιμασίας.

Σουόνσι, Μπόρνμουθ και Σαουθάμπτον σεβάστηκαν την επιθυμία των παικτών να μείνουν με τις οικογένειες, ενώ Γουέστ Χαμ, Γουέστ Μπρομ και Γουότρφορντ είχαν δεμένα τα πόδια από τους αγώνες Κυπέλλου. Τα τρία επανωτά παιχνίδια, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τύχη της Λέστερ, η μοναδική των πρώτο τεσσάρων που ξεκουράστηκε. Το πρόγραμμα της προσφέρει στο πιάτο Νόριτς και Γουέστ Μπρομ και μετά παίζει στο Γουότφορντ. Το τρία στα τρία γέρνει την πλάστιγγα προς τη Λέστερ, καθώς η Τότεναμ έχει να παίξει με Αρσεναλ, η τελευταία φιλοξενείται την Κυριακή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι παίζει δυο φορές με Λίβερπουλ, τελικό Λιγκ Καπ την Κυριακή στο »Γουέμπλεϊ» και Τετάρτη στο «Ανφιλντ»

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

1012 ΤΡΑΠΑΝΙ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 2 (3,70)
2002 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2 (2,80)
2116 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – Κ.ΠΑΛΑΣ Χ (3,00)
2216 ΛΕΟΝ – ΤΣΙΑΠΑΣ 2 (3,95)
2306 ΚΑΡΠΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 (3,05)
2305 ΚΙΕΒΟ – ΤΖΕΟΝΑ Χ (2,90)

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “Σταύρος Κολίλας: Οι «ανάσες» της Λέστερ”

  1. Ο/Η Tenorio λέει:

    Φίλε Σταύρο Καλησπέρα, σε έχασα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελπίζω κ εύχομαι να είσαι γερός κ δυνατός. Ωραίες εποχές από μπετ-ραδιο. Τα σέβη μου ….TENORIO