Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι «ποιητές» της Νιούελς…

Οι «ποιητές» της Νιούελς…

newellsΜετά την απομάκρυνση του Μπερνάρντι από τον πάγκο της Νιούελς, οι «λεπρόσος» κέρδισαν 5-0 τη Ρασίνγκ Κλουμπ και έχασαν 4-1 από την Μπόκα στο «Μπομπονέρα».

Κάτι θέλουν να μας πουν οι… ποιητές!

Μάλλον ότι «φάγαμε» τον προπονητή και τώρα που ήλθε ο καινούργιος θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε.

Με αντίπαλο την Ουνιόν Σάντα Φε, η οποία με τον Μαδελόν στον πάγκο παίρνει αρκετά ρίσκα, το Goal – Goal, αλλά και το Over αποκτά αξία. Ποντάρουμε!

Στο Μπάνφιλντ – Γοδόι Κρουζ ότι και να γίνει δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση, το ματς είναι «τριπλή» δεν ασχολούμαστε. Αυτά τα ολίγα για σήμερα… Καλή τύχη σε όλους!

ΝΙΟΥΕΛΣ – ΟΥΝΙΟΝ Σ.Φ.

Το 5-0 επί της Ρασίνγκ Κλουμπ ξεχάστηκε γρήγορα στη Νιούελς Ολντ Μπόις (3 Over στις 4 αγωνιστικές). Οι «λεπρόσος» διασύρθηκαν από την Μπόκα, δεν «μπήκαν»… ποτέ στο γήπεδο στο 37′ στο σκορ ήταν ήδη 3-0, δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 1′ και το δεύτερο στο 6′. Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού, ανέλαβε τα ηνία και κάνει ντεμπούτο το Ντιέγο Οσέλα που… παράτησε την Ολίμπο (σ.σ. θα βρίσκεται στην εξέδρα λόγω τιμωρίας). Επέστρεψε στις ακαδημίες ο υπηρεσιακός Βοϊβόντα. Τραυματίστηκε σοβαρά ο βασικός γκολκίπερ Ουνσάιν (4/0), σε σύγκρουση με τον Τέβες.

Η Ουνιόν Σάντα Φε παραχώρησε 1-1 στην Σαν Μαρτίν, βάσει ευκαιριών το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στο 7′ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 58′. Στο 84′ είχε δοκάρι για 2ο γκολ (σε εκτέλεση φάουλ), αλλά στο 80′ κινδύνευσε και αυτή με το 1-2 σε «τριπλή» ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Γκαρσία Γκερένιο (α. 4/0), αλλά παίζει, στην αποστολή και ο  Ροντρίγκες. (ε. 3/0).

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΓΟΔΟΪ ΚΡ.

Ο τεχνικός της Γοδόι Κρουζ, Σεμπαστιάν Μέντες «έκλεισε» την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην Μπάνφιλντ (2009) και την υπηρέτησε ως προπονητής το 2011.

Μας… μπέρδεψε η Μπάνφιλντ στην Κόρδοβα. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και «μέτρησε» 2 μεγάλες ευκαιρίες: Δοκάρι στο 35′ με τον «Τάνκε» Σίλβα και χαμένο τετ α τετ στο 50′ με τον «Τζο» Σιμεόνε. Όμως όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες «εξαφανίστηκε» (!) από το γήπεδο και κινδύνευσε σε δύο φάσεις με γκολ. Πίστωση χρόνου ζητεί ο τεχνικός Καλούντιο Βίβας. Λογικά εκτός οι Ρόσι (μ. 3/0), Σαρμιέντο (μ. 3/1).

Η Γοδόι στο 21′ κινδύνευσε με το 0-2 από την Κολόν, όμως μετά την ισοφάριση της (1-1 στο 25′) έκανε ότι… ήθελε στο γήπεδο και έφτασε στο άνετο 4-1. Είχε προηγηθεί «μεγάλο διπλό» στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ (με 2-1 στις 18 Φεβρουαρίου), πολύ καλή η ψυχολογία. Εκτός ο Ανχιλέρι (μ.-ε. 3/0).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

898. ΝΙΟΥΕΛΣ – ΟΥΝΙΟΝ Goal – Goal ή Over (1,82/205)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.