Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ενα «διπλό» για… κάθε μέρα!

Ενα «διπλό» για… κάθε μέρα!

ajaxΛίγες φορές βλέπουμε ομάδα που προέρχεται από 8 διαδοχικές νίκες, να προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του 4,00.

Πρόκειται για την Αλκμααρ, η οποία μετά την… αναδιοργάνωση της αμυντικής της γραμμής (αποχώρησε ο αρχηγός Χούφελεουβ για την Αουγκσμπουργκ και ήρθε το «δίδυμο» του έμπειρου Φλάαρ με τον πολλά υποσχόμενο Στ. Βάουτενς), δεν έχει σταματημό.

Το εντυπωσιακό σερί της δοκιμάζεται σε δύο δύσκολες έδρες, μέσα σε λίγες μέρες, σε αυτή του Αγιαξ (Κυριακή) και της Φέγενορντ (Τετάρτη – Κύπελλο).

Ο Αγιαξ μπορεί να κέρδισε εύκολα την Εξέλσιορ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά για να δούμε τι έχει κάνει ως γηπεδούχος στα «δυνατά» φετινά παιχνίδια.

Στην Ευρώπη έχασε από τη Ραπίντ (3-2), έφερε ισοπαλίες με Σέλτικ (2-2), Μόλντε (1-1) και Γαλατάσαραϊ (0-0) και κέρδισε τη Γιάμπλονετς (1-0). Στα δύο πιο ανταγωνιστικά ματς στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε 2-1 από την Αϊντχόφεν και κέρδισε με ανατροπή τη χειρότερη Φέγενορντ (2-1) της τελευταίας 10ετίας.

Δεν βγάζει αυτό που χρειαζόμαστε ώστε να τον επιλέξουμε κόντρα σε μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα, το σωστό στοιχηματικά είναι να πάμε στο «2».

Στη Β’ κατηγορία, η ΦορτούναΣίταρντ προσφέρεται σε απόδοση φαβορί ενώ: α) είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας και οι μετοχές της έχουν τεθεί προς πώληση, β) διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 61 γκολ σε 26 ματς, γ) έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς στην έδρα της από κάθε άλλη ομάδα και δ) θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Η Ος δεν είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Τέλος, στη Γ’ Γερμανίας αξιοπρόσεκτη είναι η επίδοση της ΚίκερςΒούρτσμπουργκ. Μόλις 2 από τις 7 νίκες της νεοφώτιστης προήλθαν από εντός έδρας αναμετρήσεις. Υστερεί δημιουργικά και ο ρόλος της γίνεται ακόμα πιο δύσκολος μετά την τιμωρία του νεοφερμένου επιθετικού Σοριάνο, ο οποίος της είχε δώσει λύσεις σκοράροντας 3 φορές στα 4 τελευταία. Η Μάιντζ (Ερ.) προέρχεται από 2 σερί πειστικές εμφανίσεις και ισάριθμες νίκες και προσφέρεται στο 3,70.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

873 ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ – ΟΣ 2  (2,55)
971 ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. – ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) 2  (3,70)
2337 ΑΓΙΑΞ – ΑΛΚΜΑΑΡ 2  (4,25)

Επιμέλεια: Κώστας Φίλιος

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.