Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αυστραλία-21η αγωνιστική (αγώνες Σαββάτου)

Αυστραλία-21η αγωνιστική (αγώνες Σαββάτου)

A-leagueΜε δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο η 21η αγωνιστική στην Αυστραλία (A-League). Και τα δύο είναι ιδιαίτερα αμφίρροπα αφού στο Αδελαϊδα – Μπρίσμπεϊν έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες οι οποίες έχουν τους ίδιους στόχους και βαθμολογικά μεταξύ τους είναι σε απόσταση αναπνοής, ενώ στο Μέλμπουρν Βίκτορι – Σίδνεϊ  πρόκειται για παιχνίδι με έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Κυριακή με την αναμέτρηση της Σέντραλ Κοστ Μάρινερς κόντρα στη Νιούκαστλ Τζετς, παιχνίδι επίσης με πολύ έντονη αντιπαλότητα.

Αδελαϊδα – Μπρίσμπεϊν (08:15)

Γήπεδο: Hindmarsh Stadium
Χωρητικότητα: 16500
Αγωνιστικός χώρος: Γρασίδι
Καιρικές συνθήκες: Καθαρός ουρανός και 16°C προβλέπεται για την ώρα του αγώνα

Η κίνηση στην αγορά: Καλά διαβασμένοι οι Μπούκμεϊκερς όσον αφορά το σημείο νίκης, καθώς δεν παρατηρούνται μέχρι στιγμής ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τις αρχικές αποδόσεις που βγήκαν στην αγορά. Εκεί που βλέπουμε «κόκκινα» βελάκια προς τα κάτω, είναι στην απόδοση του «άντερ 2,5» γκολ, με το αρχικό «2,20» να έχει γίνει πλέον «2,10»

Αγωνιστικά νέα γηπεδούχου: Πήρε το «διπλό» τη προηγούμενη αγωνιστική μέσα στη Βικτορι με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Βάση εμφάνισης όμως των δύο ομάδων (και ευκαιριών), η Αδελαϊδα μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή! Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να ήταν χωρίς υπερβολές 2-0 υπερ των γηπεδούχων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά την αναμέτρηση με Μπρίσμπεϊν, ο Guillermo Amor δεν θα έχει κάποια νεότερη απουσία. Αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του τον ημιβασικό μέσο Mells (17 συμμετοχές/7 ως βασικός).

Αγωνιστικά νέα φιλοξενούμενης: Δέχθηκε 6 γκολ στο τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Πέρθ Γκλόρι (τα 4 στο πρώτο ημίχρονο). Γενικά η ομάδα του John Aloisi δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία αφού έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια. Χωρίς νέα προβλήματα απουσιών οι φιλοξενούμενοι.

Χρήσιμα TIPS: – Έξι συνεχόμενα «όβερ 2,5» γκολ έχουν στα μεταξύ τους οι δύο ομάδες (ανεξαρτήτου έδρας) – 12 παιχνίδια αήττητη η Αδελαϊδα – Δεν υπάρχει ισοπαλία στα τελευταία 14 παιχνίδια μεταξύ τους (ανεξαρτήτου έδρας – Εντός έδρας η Αδελαϊδα κερδίζει κατά μέσο όρο 7,3 κόρνερ/αγώνα, ενώ η άμυνά της παραχωρεί στους αντιπάλους της κατά Μ.Ο. 4,2 κόρνερ/αγώνα. Η Μπρίσμπεϊν εκτός έδρας κερδίζει κατά Μ.Ο. 6,2 κόρνερ/αναμέτρηση, ενώ η άμυνα της παραχωρεί κατά Μ.Ο. 5,6 κόρνερ/παιχνίδι.

Εκτίμηση: Στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, μου είναι δύσκολο να κοντράρω την Αδελαϊδα. Πέρα από τον «άσο», μια πιο safe επιλογή είναι το «όβερ 1,5» γκολ για τους γηπεδούχους. Στο «1,95» η συγκεκριμένη επιλογή…


Μέλμπουρν Βίκτορι – Σίδνεϊ (10:30)

Γήπεδο: AAMI Park
Χωρητικότητα: 31000
Αγωνιστικός χώρος: Γρασίδι
Καιρικές συνθήκες: Αριαιές νεφώσσεις και 15°C προβλέπεται για την ώρα του αγώνα

*** Μεγάλο ντέρμπι. Μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων! Στην Αυστραλία αποκαλούν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως το «The Big Blue»

Η κίνηση στην αγορά: Μικρή πτώση παρατηρούμε στον «άσο», αλλά και στο «άντερ 2,5» γκολ

Αγωνιστικά νέα γηπεδούχου: Ηττήθηκαν τη προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την Αδελαϊδα με 0-1. Δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με αποτέλεσμα να επαληθευθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου…. 0-1 στο 90′! Ο Kevin Muscat για το παιχνίδι κόντρα στη «μισητή» Σίδνεϊ θα έχει ως νέα απουσία τον Geria (βασικός αμυντικός με 13 συμμετοχές) ο οποίος είναι τιμωρημένος. Επιστρέφει σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι ο βασικός επιθετικός-παίκτης κλειδί, Barbarouses (19 συμμ./5 γκολ/ 5 ασίστ). Διαθέσιμοι επίσης οι ημιβασικοί Makarounas (μέσος με 11 συμμ.) και Deng (αμυντικός με 8 συμμ.)

Αγωνιστικά νέα φιλοξενούμενης: Τη προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη, εντός έδρας, με τη Σίδνεϊ Γουόντερερς, σ’ ένα παιχνίδι όπου το τελικό 1-1 μοιάζει αρκετά μικρό σκορ, βάση των ευκαιριών των δύο ομάδων. Για το τωρινό ματς, ο Graham Arnold είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του ότι καλύτερο διαθέτει αφού το απουσιόλογιο του είναι κενό!

Χρήσιμα TIPS: – Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις του ειδικού πίνακα με τα «άντερ 2,5» γκολ – Στα εντός έδρας παιχνίδια της Βίκτορι σημειώνονται κατά Μ.Ο. 2,7 γκολ/αγώνα, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια της Σίδνεϊ μπαίνουν 2,4 γκολ κατά Μ.Ο. ανά αναμέτρηση. Ο Μ.Ο. των εντός έδρας «κόρνερ» της Βίκτορι είναι 5,56-5 (υπέρ-κατά) και ο Μ.Ο. των εκτός έδρας κόρνερ για την ομάδα του Σίδνεϊ 4,89-5,44 (υπέρ-κατά)

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο το πως θα κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν τη τακτική τους τώρα…. Οπότε, με βάση αυτών που μας έχουν δείξει μέχρι τώρα, εκτιμώ ότι δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Το «2-3 γκολ» θα είναι η επιλογή μου στο «2,05».

ponteri

Κάνε το Στοίχημα…επάγλεμα!

Μη ξεχνάτε ότι κάνοντας LIKE στη σελίδα μας στο facebook, μένετε ενήμεροι (αρκεί μετά το like να επιλέξετε να ειδοποιήστε για κάθε δημοσίευση) για ότι νεότερο συμβαίνει στο χώρο του στοιχήματος, καθώς επίσης και για προτάσεις τις τελευταίας στιγμής (πχ live bet)… πατήστε εδώ: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.