Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με κύπελλο Σουηδίας και κόρνερ…

Με κύπελλο Σουηδίας και κόρνερ…

hammarby_tifo_800x480Σήμερα Κυριακή, η μελέτη μου επικεντρώθηκε στην Ολλανδία, αλλά και στους αγώνες κυπέλλου της Σουηδίας, εκεί όπου βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική των ομίλων. 

Στο «Σοντερτάλιε» η Συριάνσκα για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Τζουργκάρντεν. Αυτό σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με διαφορετικό σκεπτικό, απ’ ότι παρατάχθηκαν τη προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τη Χάμαρμπι (τελικό 0-0). Για τη Τζουργάρντεν τα γράψαμε και τη περασμένη Δευτέρα. Η ομάδα αποδυναμώθηκε αισθητά αμυντικά, όμως επιθετικά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι θα δούμε ανοικτό παιχνίδι και με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες απέναντι στις αντίπαλες εστίες. Ως εκ τούτου, θα ρισκάρω να πάω με τα πολλά γκολ («όβερ 2,5») , σημείο το οποίο πληρώνει αυτή τη στιγμή «1,75».

Δεύτερο σημείο, πάλι από Σουηδία και πάλι από τον 6ο όμιλο του κυπέλλου. Η Χάμαρμπι φιλοξενεί τη Λιουνγκσκίλε, σ’ ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να παίξουν τη πρόκριση τη τελευταία αγωνιστική. Ποιοτικά οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και οι αποδόσεις σε «1Χ2», έτσι όπως αυτές παρουσιάζονται, «λένε» την αλήθεια. Η μέχρι τώρα αγωνιστική συμπεριφορά της Λιουνγκσκίλε (σε φιλικά και κύπελλο) μου δίνουν το δικαίωμα να βλέπω τον «άσο» να συνοδεύεται και με πολλά γκολ. Η επιλογή «1 & όβερ 2,5» στο «2,15».

Τέλος στην Ολλανδία, θα κάνουμε παιχνίδι στα κόρνερ στην αναμέτρηση Άγιαξ – Αλκμάαρ. Το όριο 5,5 που μας προσφέρουν για τα κερδισμένα κόρνερ του Άγιαξ, είναι πολύ μικρότερο από το μέσο όρο των κόρνερ που κερδίζει ο «Αίαντας» εντός έδρας (Μ.Ο. 7 κόρνερ/παιχνίδι). Η συγκεκριμένη επιλογή («όβερ 5,5 κόρνερ ο Άγιαξ») πληρώνει «1,70».

*** Οι πιο πάνω επιλογές, ιδανικό είναι να παιχθούν ως μονά αποδεκτά και με το ίδιο ποσό πονταρίσματος σε καθεμία από αυτές. Αυτό γιατί, οι αποδόσεις είναι τέτοιες που ακόμα και ένα σημείο να χαθεί, η μέρα στη τελική σούμα θα κλείσει με πρόσημο θετικό. Στη πιο τραβηγμένη περίπτωση, τις βάζουμε σε ένα δελτίο….ζητώντας δυάδες!

Diafimistiko_LOXAGOS

Mη ξεχνάτε ότι κάνοντας LIKE στη σελίδα μας στο facebook, μένετε ενήμεροι (αρκεί μετά το like να επιλέξετε να ειδοποιήστε για κάθε δημοσίευση) για ότι νεότερο συμβαίνει στο χώρο του στοιχήματος, καθώς επίσης και για προτάσεις τις τελευταίας στιγμής (πχ live bet)… ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.