Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Της άλλαξε τη ψυχολογία…

Της άλλαξε τη ψυχολογία…

ELLADAΣτατιστικά έχει αποδεχθεί ότι με την αλλαγή προπονητή, η ομάδα στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι δε χάνει! Και αν χάσει, επειδή ο αντίπαλος είναι ανώτερος ποιοτικά, στο αμέσως επόμενο ματς, παίρνει θετικό αποτέλεσμα! Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό επαληθεύει το παραπάνω.
Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ανακοινώθηκε από τη Νιούκαστλ ότι στο τιμόνι θα καθίσει ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο ισπανός τεχνικός καλείται να σώσει τη χρονιά για τους «ανθρακωρύχους», αφού εννιά στροφές πριν το φινάλε, οι «καρακάξες» βρίσκονται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Στο ντεμπούτο του στο πάγκο της Νιούκαστλ, η ομάδα του ηττήθηκε από τη πρωτοπόρο Λέστερ με 1-0 εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκαν στο 25λεπτο από γκολ το οποίο μάλιστα θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί (οφσάιντ ο Βάρντι). Προς το τέλος του παιχνιδιού (στο 81ο λεπτό) ο διαιτητής δεν είδε χέρι αμυντικού της Λέστερ με αποτέλεσμα να μη σφυρίξει πέναλτι υπέρ της Νιούκαστλ. Με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, αλλά και τις ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, η Νιούκαστλ άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα.Σήμερα το μεσημέρι, φιλοξενεί στο «Σαίντ Τζέιμς Παρκ» τη μισητή αντίπαλο, Σάντερλαντ, σ’ ένα παιχνίδι όπουonly_exof πέρα από το γόητρο, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «εξάποντο» καθώς και οι «μαυρόγατες», βαθμολογικά βρίσκονται σχεδόν στην ίδια μοίρα.

Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων της αναμέτρησης, με τη διαδικασία που αναφέρεται στο βιβλίο «Πλοηγός για το στοίχημα» (αναλύοντας τα πάντα, δίνοντας όμως περισσότερη έμφαση στα πιο «φρέσκα» παιχνίδια), μας βάζουν τα εξής ποσοστά επαλήθευσης: Για τον «άσο» 33,17%, για το «διπλό» 36,10% και για το «Χ» 30,73%.

Η προσθήκη όμως της ειδησεογραφίας, του παρασκηνίου, αλλά και των ειδικών «κρυφών» βαθμολογιών (πχ. βαθμολογία βάση δυναμικότητας αντιπάλου, δίκαιη βαθμολογία, κλπ) παίρνουν αρκετές ποσοστιαίες μονάδες από το «διπλό» και τις πάνε στον «άσο», με αποτέλεσμα αυτός, να δείχνει σύμφωνα με τη μελέτη μας ως ένα value σημείο! Οπότε, η βασική μου πρόταση για το μεγάλο ντέρμπι, θα είναι ο «άσος» της Νιούκαστλ, με απόδοση «2,15».

loxagos

> Mη ξεχνάτε ότι …κάνοντας LIKE στη σελίδα μας στο facebook, μένετε ενήμεροι (αρκεί μετά το like να επιλέξετε να ειδοποιήστε για κάθε δημοσίευση) για ότι νεότερο συμβαίνει στο χώρο του στοιχήματος, καθώς επίσης και για προτάσεις τις τελευταίας στιγμής (πχ live bet)… ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Bet With Loxagos

Δείτε το αποτέλεσμα της ανάλυσης των αριθμητικών δεδομένων από τα παιχνίδια της Ολλανδίας, Γερμανίας, Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και άλλων αγώνων ΕΔΩ

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.