Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Παρέλαση» από… αουτσάιντερ στις «µικρές Αγγλίες»!

«Παρέλαση» από… αουτσάιντερ στις «µικρές Αγγλίες»!

GatesheadΟπως αναφέραµε και στο προηγούµενο τεύχος της εφημερίδας «Ποντάρισμα» τα φιλικά των εθνικών οµάδων είναι «ασύµφορα» στοιχηµατικά, καθώς υπάρχουν πολλές µεταβλητές, που κάνουν αρκετά δύσκολη την πρόβλεψη της πορείας των αγώνων.

Θα στραφούµε λοιπόν σε πιο «σταθερές» επιλογές από πρωταθλήµατα που βρίσκονται σε εξέλιξη από µικρότερες κατηγορίες.

Στην Α’ Αγγλίας η Σουίντον βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, παραµένει αήττητη για 7 αγωνιστικές και µπροστά στο κοινό της είναι ανταγωνιστική, έχοντας 7 νίκες στις 10 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις. Υποδέχεται τη Γουίγκαν, η οποία κάνει… νερά και άφησε βαθµούς στα 3 από τα 4 τελευταία µατς.

Ρισκάρουµε επιλέγοντας τον «άσο» µε κάλυψη την ισοπαλία. Στην εθνική λίγκα (Κόνφερενς), υπάρχουν δύο πιθανά λάθη στα ζευγάρια Μπρέιντρι – Μπρόµλεϊ και Γκρίµσµπι – Ρέξαµ.

Στο πρώτο η Μπρέιντρι προσφέρεται ως ισχυρό φαβορί, ενώ ακόµα και όταν κερδίζει δυσκολεύεται αρκετά (15/16 Under σε όλες τις διοργανώσεις).

Υποδέχεται την Μπρόµλεϊ η οποία ακόµη και όταν χάνει «βγάζει το λάδι» στις αντιπάλους της, δεν είναι τόσο µεγάλη η διαφορά τους όσο καταγράφεται στο προσφερόµενο σετ αποδόσεων.

Στο δεύτερο µατς, η Γκρίµσµπι µπορεί να έχει ποιοτικότερο ρόστερ, αλλά η Ρέξαµ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Συγκεκριµένα, έχασε βαθµούς µόνο σε ένα από τα 6 τελευταία µατς (5-1-0), στα οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της. Χρειάζεται τους βαθµούς για να µπει στη ζώνη των πλέι οφ, σε αντίθεση µε τη γηπεδούχο που είναι πιο «άνετη» (έχει µατς λιγότερα) και εύκολα ή δύσκολα θα τερµατίσει εντός αυτής.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

2229 ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ 2 (3,90)
2268 ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ   (3,50/3,15)
2360 ΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΡΕΞΑΜ 2 (3,95)

Επιμέλεια: Κώστας Φίλιος

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.