Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γνωστός τραγουδιστής μού έφαγε τα λεφτά!

Γνωστός τραγουδιστής μού έφαγε τα λεφτά!

espresso-1-tragoydistisΑπό φίλοι έγιναν εχθροί ένας πασίγνωστος τραγουδιστής και μια 50χρονη Βολιώτισσα γιατρός, η οποία καταγγέλλει ότι ο καλλιτέχνης με καταγωγή από τη Ρόδο τής «έφαγε», ούτε λίγο ούτε πολύ, 37.300 ευρώ, τα οποία του είχε δανείσει και δεν της τα επέστρεψε ποτέ!

Τώρα έχει καταθέσει αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου και διεκδικεί τα χρήματα από τον καλλιτέχνη, που πριν από χρόνια έγινε διάσημος εν μια νυκτί με ένα σουξέ!

Ο τραγουδιστής και η γιατρίνα διατηρούσαν άψογες φιλικές σχέσεις, με αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Κάποια περίοδο (συγκεκριμένα, το 2010), ο καλλιτέχνης φέρεται ότι ζήτησε από τη φίλη του να του δανείσει χρήματα για λίγο καιρό. Οπως ισχυρίζεται η γιατρός, της είχε πει ότι η οικονομική κρίση είχε επηρεάσει άμεσα και τις πίστες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

«Λόγω φιλίας και εμπιστοσύνης, με δεδομένο ότι, όπως μου έλεγε, αντιμετώπιζε παροδικές οικονομικές – ταμειακές δυσκολίες, στις οποίες λόγω της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας αδυνατούσε να ανταποκριθεί, μου ζήτησε να τον βοηθήσω» αναφέρει στην αγωγή της κατά του τραγουδιστή.

Περισσότερα στο www.espressonews.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.