Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πέντε λεπίδες τρύπησαν το τζιπ του Παντελίδη!

Πέντε λεπίδες τρύπησαν το τζιπ του Παντελίδη!

pantelidis2Κοινά σημεία αλλά και διαφορές περιλαμβάνουν οι εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων που ερεύνησαν πιθαμή προς πιθαμή το τζιπ στο οποίο βρήκε τον θάνατο ο Παντελής Παντελίδης και τα στοιχεία της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου.

Οπως προκύπτει, πέντε σιδερένιες λεπίδες τρύπησαν το όχημα, ενώ ο τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη, όπως και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, και δεν άνοιξαν οι αερόσακοί τους.

Ενώ παραμένει αναπάντητο το ερώτημα ποιος οδηγούσε το μαύρο Mercedes, η έκθεση των πυροσβεστών που απεγκλώβισαν τους τρεις επιβάτες αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οδηγός ήταν ο 32χρονος.

Οι πυροσβέστες φέρεται ότι είναι ξεκάθαροι στις καταθέσεις τους και στην έκθεση που συνέταξαν, καθώς αναφέρουν ότι από τη θέση του οδηγού απεγκλώβισαν «άνδρα κανονικά ενδεδυμένο, φέροντα βαριά τραύματα, συνεπεία του σφοδρού δυστυχήματος».

Στην έκθεση που έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία, η οποία σχηματίζεται από το τμήμα Τροχαίας Ελληνικού, αναφέρουν επίσης ότι από τα συντρίμμια «ανασύρθηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο δύο γυναίκες, η μία με πολύ σοβαρά τραύματα». Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε αναμονή των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων, και κυρίως των εξετάσεων DNA που θα δείξουν πού κάθονταν οι τρεις επιβάτες.

Περισσότερα στο www.espressonews.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.