Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Διαχείριση Κεφαλαίου στο Στοίχημα!

Διαχείριση Κεφαλαίου στο Στοίχημα!

euroΤα συστήματα και οι μέθοδοι πονταρίσματος που υπάρχουν στο στοίχημα είναι τόσα πολλά που θα χρειαζόμασταν μια ολόκληρη βιβλιοθήκη για να χωρέσουν όλα τα βιβλία που θα είχαν γραφτεί για χάρη τους.

Λέγοντας «Διαχείριση Κεφαλαίου», εννοούμε το οργανωμένο εκείνο παιχνίδι που πρέπει να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος, προκειμένου να του αφήσει μακροχρόνια κάποιο κέρδος.

Πρόκειται για τον μοναδικό τρόπο που επιδεικνύει, ανάλογα τις περιστάσεις κάθε φορά, το πώς αλλά και το ποσό των χρημάτων που θα πρέπει να πονταριστεί η κάθε επιλογή.

Μία καλή μέθοδο πονταρίσματος θα πρέπει να προσφέρει στον παίκτη πρώτα απ’ όλα προστασία των χρημάτων και σε δεύτερη φάση να δίνει «υποσχέσεις» και για μελλοντική αύξηση αυτών.

Η λανθασμένη διαχείριση χρημάτων, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για την οικονομική καταστροφή του παίκτη του στοιχήματος.

Σήμερα, μιας και τα πρωταθλήματα έχουν διακοπή εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, επιλέξαμε να αναλύσουμε μία μέθοδο διαχείρισης χρημάτων, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα, πρώτον να μην «χάνουμε» (σημαντικό) και δεύτερον όταν κερδίζουμε, όχι μόνο να καλύπτουμε αυτά που χάσαμε, αλλά και να πληρωνόμαστε για όλα τα δελτία που παίξαμε μέχρι τώρα, δηλαδή να πληρωνόμαστε τόσο για τα κερδισμένα, όσο και για τα χαμένα μας δελτία!

Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά εφαρμόζοντας τον παρακάτω τύπο: Ποντάρισμα = (συνολική απώλεια + επιθυμητό κέρδος) / (συνολική απόδ. – 1)

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Έστω ότι έχουμε αποφασίσει να κερδίζουμε 20 ευρώ (καθαρό κέρδος)την ημέρα (ή 20 ευρώ σε κάθε ποντάρισμα μας). Ας πούμε ότι η μελέτη μας, έχει «βγάλει» δύο σημεία με αποδόσεις «1.75» και «1.40». Συμπληρώνοντας τη παραπάνω εξίσωση έχουμε: (0+20)/{(1.75×1.40)-1}= 13,79. Αυτό σημαίνει πως για να έχουμε κέρδος 20 ευρώ πρέπει να ποντάρουμε 13,79 ευρώ στη παραπάνω δυάδα.

Αν χαθεί το στοίχημα μας, τότε πάμε στο επόμενο ποντάρισμα, όπου ας υποθέσουμε ότι έχουμε βρει δύο σημεία με αποδόσεις «1.65» και «1.70». Η εξίσωση διαμορφώνεται τώρα πλέον ως εξής: (13.79 + 40)/{(1.70×1.65)-1}= 29,8 ευρώ. Δηλαδή για να έχουμε κέρδος 40 ευρώ (20 ευρώ για το προηγούμενο δελτίο που χάσαμε + 20 ευρώ γι’ αυτό που θα παίξουμε τώρα), αλλά και για να πάρουμε πίσω το χαμένο ποντάρισμα των 13,79 ευρώ (του πρώτου δελτίου), πρέπει να ποντάρουμε στο 2ο δελτίο με τις συγκεκριμένες αποδόσεις, 29,8 ευρώ.

Το θετικό της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως αν ακολουθηθεί, ο παίκτης του στοιχήματος δε χρειάζεται να κερδίζει συνέχεια. Αρκεί να το κάνει μια φορά, αφού για παράδειγμα ακόμα και μετά από πέντε χαμένα δελτία να κερδίσει, θα πληρωθεί τον αρχικό του στόχο, για όλα τα προηγούμενα χαμένα δελτία!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

2234 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ 2-3 ΓΚΟΛ (1,70)
2238 ΡΟΝΤΣΝΤΕΪΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ G/G (1,65)
2272 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ OVER (1,85)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.