Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Καλοπληρωμένα», ισοπαλίες και «δυνατά» σημεία!

«Καλοπληρωμένα», ισοπαλίες και «δυνατά» σημεία!

cacia-ascoliΔιακοπή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτή την εβδομάδα, το στοιχηματικό βάρος θα πέσει στα προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου Λατινικής και Βορείου Αμερικής, στο κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και στα φιλικά προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων.

Πλήρης δράση στα «μικρά» πρωταθλήματα σε Ιταλία, Ισπανία,Αγγλία και Σκωτία.

Στον τέταρτο γύρο βρισκόμαστε στα προκριματικά του Μουντιάλ κεντρικής και Βορείου Αμερικής που διεξάγεται σε δύο ομίλους.

Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου προκρίνονται στον 5ο προκριματικό γύρο. Στην Αϊτή προσλήφθηκε νέος προπονητής ο Γάλλος Πατρίς Νεβό, μετά την αποπομπή του Μαρκ Κολάτ.

Οι ΗΠΑ δεν έχουν χάσει ποτέ στην ιστορία τους από τη Γουατεμάλα (13-6-0, εντός – εκτός).Ντέρμπι με αντιπαλότητα το Ελ Σαλβαδόρ – Ονδούρα, γνωστό και ως «πόλεμος του ποδοσφαίρου».

Στην Νοτς Κάουντι (Β΄ Αγγλίας) απολύθηκε ο τεχνικός Τζέιμι Φάλαρτον, στη θέση του ο Μαρκ Κούπερ.«Συνεχής» δράση στην Νάσιοναλ Λίγκα σε διάστημα 4 ημερών, Παρασκευή και Δευτέρα θα διεξαχθούν δύο αγωνιστικές. Στη Σάουθπορτ χρέη υπηρεσιακού τεχνικού ανέλαβε ο επιθετικός Αντι Μπίσοπ.

Πλήρης αγωνιστική δράση στην Β΄ Ιταλίας, έχουμε νέους τεχνικοί σε Λιβόρνο (Φράνκο Κολόμπα) και Αβελίνο (Ντάριο Μαρκολίν).Πολλές απουσίες η Τσεζένα, όπως επίσης (διεθνείς και όχι μόνο) η Κάλιαρι και η Περούτζια.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1 (Τα στάνταρ)

2247 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ 1  (1,57)
2231 ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ 1  (1,42)
2495 ΟΥΕΣΚΑ – ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β’ 1  (1,77)

«Τρένο» η Νορθάμπτον στη Β’ Αγγλίας, «τρέχει» αήττητο σερί 15 αγωνιστικών και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Νιούπορτ έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Στη Κόνφερενς, η Φόρεστ Γκριν πλησίασε στον βαθμό την κορυφή (1 ήττα σε 14 παιχνίδια). Προβληματίζει η Ολντερσον (1 νίκη σε 7 ματς). Απογοητεύει η ουραγός Μπιλμπάο Β’ στην Β’ Ισπανίας (10 ήττες σε 12 αγώνες), ευκαιρία να ξεφύγει από την «ουρά» η Ουέσκα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2 (Τα καλοπληρωμένα)

2246 ΜΟΡΚΑΜ – ΠΛΙΜΟΥΘ 2  (2,00)
2344 ΑΣΚΟΛΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 1  (2,25)
2494 ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΧΙΡΟΝΑ 1  (2,12)

Η Πλίμουθ έπεσε 4η στην Β’ Αγγλίας, καθώς δεν έχει νίκη στα 4 πρόσφατα. Ευκαιρία να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών απέναντι στην προβληματική Μόρκαμ (1 νίκη σε 12 αγωνιστικές). Απογοητεύει η Βιτσέντζα στην Β’ Ιταλίας, συμπλήρωσε 10 παιχνίδια χωρίς νίκη και πολύ δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα από την έδρα της Ασκολι. Στην Β’ Ισπανίας, η Σαραγόσα παλεύει για τα πλέι οφ ανόδου, με «όπλο» την ισχυρή της έδρα (9-4-2). Εχει προβάδισμα έναντι της Χιρόνα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 3 (Φουλ του Χ)

2358 ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΑΡΟΟΥ   Χ (3,05)
2361 ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΓΚΙΣΕΛΙ   Χ  (2,95)
2707 ΜΟΡΤΟΝ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ  Χ  (3,30)

Έντονο «άρωμα» ισοπαλίας στην Κόνφερενς. Τσέστερ και Μπάροου διατηρούν απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο βαθμός δεν πρόκειται να «χαλάσει», η φιλοξενούμενη «μετρά» 5 «μοιρασιές» στα 8 τελευταία. Ανάλογη περίπτωση και το Σάουθπορτ – Γκίσελι, με την δεύτερη να έχει εμφανίσει 3 «Χ» στα 5 πρόσφατα. «Μάχη» για την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Ρέιθ Ρόβερς βρίσκεται στο «+7» από την Μόρτον. Θα παίξει για τον βαθμό.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.