Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ουρακάν – Αλντοσίβι: Ανθρωποι είναι, όχι «ρομπότ»!

Ουρακάν – Αλντοσίβι: Ανθρωποι είναι, όχι «ρομπότ»!

huracan-montenegroΕίχαμε μπροστά μας το παιχνίδι Ουρακάν – Αλντοσίβι. Με αποδόσεις 1,75 στον «άσο» (3,10 στο «Χ») και 3,90 στο «διπλό».

«Φυσιολογικό»… σετ, αν λάβουμε υπόψη μας την φόρμα (την αγωνιστική κατάσταση) των ομάδων. Μέχρι εδώ όλα καλά, η «λογική» υπαγόρευε… «άσο», και μάλιστα «δυνατό» («άσο»).

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Στην «εξίσωση» ενός παιχνιδιού δεν μπαίνει μόνο η φόρμα που… αποτυπώνεται στα «πινακάκια» των στοιχηματικών εντύπων. Προς θεού.  Αν ήταν τόσο απλό το Στοίχημα, δεν θα δουλεύαμε για το μεροκάματο, θα βγάζαμε λεφτά με τη σέσουλα, ποντάροντας (απλά) στις… φορμαρισμένες ομάδες.

Η δεύτερη σκέψη που μας απομακρύνει από τον «άσο» της Ουρακάν (ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ) είναι ότι από τις 24 Φεβρουαρίου, η γηπεδούχος έχει αγωνιστεί 8 (!) φορές. Ήτοι, το παιχνίδι με την Αλντοσίβι θα είναι το ένατο μέσα σε έναν μήνα.

Τρίτο επιχείρημα; Το τελευταίο παιχνίδι της Ουρακάν. Κέρδισε 4-2 την Τέμπερλεϊ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 (31′), ισοφάρισε γρήγορα (38′) και στο 41′ η φιλοξενούμενη έμεινε με 10 παίκτες. Ετσι σκόραρε άλλες δύο φορές, βρίσκοντας χώρους. Για ένα ημίχρονο η Τέμπερλεϊ έπαιζε με παίκτη λιγότερο…

Επειδή είναι πολύ πιθανό η Ουρακάν να «βγάλει» κούραση (δεν είναι… ρομπότ οι παίκτες, άνθρωποι είναι) δεν «αγγίζουμε». Θεωρούμε προτιμότερο το Goal – Goal, καθώς (και) η Αλντοσίβι, συνήθως, μπαίνει στο γήπεδο με επιθετικούς προσανατολισμούς.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

2212 ΟΥΡΑΚΑΝ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ G/G (1,78)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.