Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αργεντινή: Το ρεπορτάζ «αδυνατίζει» τα… φαβορί!

Αργεντινή: Το ρεπορτάζ «αδυνατίζει» τα… φαβορί!

Bombonera-cubierta-lona_OLEIMA20160415_0118_29Οι ειδήσεις της… τελευταίας στιγμής αλλάζουν το στοιχηματικό «τοπίο» στην Αργεντινή.

Της αναφέρουμε μία προς μία. Πρώτον: Στο Μπουένος Αϊρες, όπου διεξάγονται τα ματς Μπόκα – Αλντοσίβι, Λανούς – Ατλέτικο Ραφαέλα και Ρασίνγκ Κλουμπ – Αρχεντίνος αναμένονται ισχυρές καταιγίδες (με χαλάζι). Οπως «βλέπετε» στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου, οι ιθύνοντες της Μπόκα σκέπασαν τον αγωνιστικό χώρο του «Μπομπονέρα» για να… προλάβουν την βροχή και τουλάχιστον να ξεκινήσει το ματς με την Αλντοσίβι χωρίς προβλήματα.

Δεύτερον: Η Μπόκα και η Ρασίνγκ θα παραταχθούν με «εναλλακτικές» ενδεκάδες ενόψει των αναμετρήσεών τους για το Λιμπερταδόρες.

Οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τους «άσους» που κακώς πλέον κυκλοφορούν σε αποδόσεις φαβορί.

Τρίτον: Κακές καιρικές συνθήκες αναμένονται και κατά την διάρκεια του αγώνα Ουνιόν Σάντα Φε – Τίγκρε…

Ποντάρουμε στο Goal – Goal του Μπόκα – Αλντοσίβι. Το «2» της βελτιωμένης Τίγκρε έχει αξία στην έδρα της Ουνιόν, σε αυτό το ματς, αν δεν γίνει… λίμνη το γήπεδο, έχει αξία και το Over, στο live θα κινηθούμε ανάλογα με την «εικόνα» του αγωνιστικού χώρου.

Over στο Ατλέτικο Τουκουμάν – Ντεφένσα, έχει σωθεί η γηπεδούχος, παίζει «ανοιχτά», για την φιλοξενούμενη και τον τρόπο που αγωνίζεται σε χρειάζονται συστάσεις, τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές φέτος…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (22.15) 1159 ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ OVER (1,85)
ΚΥΡ. (00.30) 1542 ΟΥΝΙΟΝ Σ.Φ. – ΤΙΓΚΡΕ 2 (3,00)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.