Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αγγλία: Επιλογές υψηλού ρίσκου!

Αγγλία: Επιλογές υψηλού ρίσκου!

england-soccer-teamΑπό τους ημιτελικούς στο Κύπελλο Αγγλίας, επιλέγουμε να ποντάρουμε στην Κρίσταλ Πάλας, βασιζόμενοι στην πρόσφατη αγωνιστική της άνοδο, αλλά και στη μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτουν οι παίκτες της, σε σχέση με τους αντίστοιχους της Γουότφορντ.

Από τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, αξίζει να ρισκάρει κανείς, κοντράροντας την κακή στα τελευταία ματς Τσέλσι (εκτός με Μπόρνμουθ) και την Αρσεναλ (εκτός με Σάντερλαντ, που μάχεται για την παραμονή της).

Στην Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι μετράει 4 σερί νίκες, τη στιγμή που η Σέφιλντ αγνοεί το τρίποντο στα 3 τελευταία ματς. Εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους. Η ΜΚ Ντονς δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, όμως δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για παραμονή.

Η βελτιωμένη εσχάτως Μπρέντφορντ μπορεί να πάρει τη νίκη. Δύο «διπλά» και ένας «άσος» σε «μονά αποδεκτά» ή σε σύστημα «2-3».

Στην Α’ Αγγλίας, το σετ αποδόσεων στο Φλίτγουντ – Μπλάκπουλ δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα. Μία ματιά στη βαθμολογία αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τη σημασία του αγώνα στη μάχη της παραμονής. Μόνο και μόνο για αυτό, το σετ απαιτούσε μεγαλύτερη ισορροπία. Πρέπει επίσης να προσμετρήσουμε ότι πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, αλλά και ότι η Μπλάκπουλ δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και είναι ξεκούραστη, ενώ η Φλίτγουντ ταξίδεψε στο Λονδίνο (ήττα 1-0 από Μίλγουολ). Εχουμε λόγους να ρισκάρουμε στο «διπλό».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (14.30) 2163 ΝΤΕΡΜΠΙ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 1 (1,85)
ΣΑΒ. (17.00) 2242 ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΣΕΛΣΙ (2,95/3,15)
ΣΑΒ. (17.00) 2239 ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 2 (2,40)
ΣΑΒ. (17.00) 2213 ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 2 (3,95
ΚΥΡ. (16.05) 2536 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ (4,40/3,50)
ΚΥΡ. (18.00) 2560 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 (2,30)

 

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “Αγγλία: Επιλογές υψηλού ρίσκου!”

  1. Ο/Η JNEROUTSOS λέει:

    παιδια αυτες ειναι οι επιλογες για σημερα ,΄,νομιζω οτι η απεργια ειναι μονο για τηλεοραση και ραδιοφωνο,τα σαιτ και τα εντυπα λειτουργουν κανονικα ,ενταξει λιγο μεγαλυτερη προσοχη σε εκεινους που σας παρακολουθουν και σας διαβαζουν ,η δυναμη κυριως του σταυρου ειναι καταλυτικη σ΄΄οτι εχει να κανει με το στοιχημα.