Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σημεία για όλα τα γούστα!

Σημεία για όλα τα γούστα!

sport_2Αίμα και άμμος στην Ισπανία,στην έδρα της Βαγιεκάνο που κινδυνεύει με υποβιβασμό ταξιδεύει η Ρεάλ, την Μάλαγα υποδέχεται η Ατλέτικο στην Μαδρίτη και την Σπόρτινγκ Χιχόν η Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη, με τον Πικέ να επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Στην μάχη του υποβιβασμού η Χετάφε είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τη Βαλένθια αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή. Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα το Σεβίλλη- Μπέτις, χωρίς Τρεμουλινάς και Βιτόλο, η γηπεδούχος.

Στην ουρά το ενδιαφέρον στην Γερμανία όπου δύο ιστορικές ομάδες (Βέρντερ και Στουτγάρδη) κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Η πρώτη αποκλείστηκε από το κύπελλο την Τρίτη χάνοντας 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ η Στουτγάρδη έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην 2η της κατάταξης Ντόρτμουντ.

Νοκ άουτ ημιτελικοί κυπέλλου, διεξάγονται στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Το Σάββατο η Εβερτον θα βρεθεί αντίπαλος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Κυριακή η Κρύσταλ Πάλας με τη Γουότφορντ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, τα πέναλτι.

Ο τελικός θα διεξαχθεί και πάλι στο «Γουέμπλεϊ», στις 21/5.Στα πλαίσια του πρωταθλήματος η Λέστερ υποδέχεται τη Σουόνσι και μπορεί να διευρύνει την διαφορά της από την 2η Τότεναμ που αγωνίζεται την Μεγάλη Δευτέρα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

2243 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2  (1,45)
2342 ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 1 (1,60)
2563 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ 1 (1,40)

Η Σαουθάμπτον παλεύει για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία. Υποβιβασμένη η ουραγός Αστον Βίλα (9 σερί ήττες). Στην Ελβετία, η Γκρασχόπερς ψάχνει αντίδραση για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και η εντός έδρας αναμέτρηση με την απογοητευτική Σεν Γκάλεν, είναι η ευκαιρία της. Εντυπωσιάζει η Σεντ Ετιέν (4 σερί νίκες), βαθμολογικά «άνετη» και σε κακή φόρμα (1 νίκη σε 6 ματς) η Λοριάν.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

2462 ΑΜΚΑΡ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. 2 (2,20)
2510 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1 (1,95)
2533 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ 1  (2,00)

Η Λοκομοτίβ «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών και βρίσκεται σταθερά στο «κόλπο» του τίτλου στη Ρωσία. Φιλοξενείται από την Αμκαρ (5 ματς χωρίς νίκη), που προέρχεται από τον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στη Ζενίτ. «Τελικός» παραμονής στην Φούτμπολ Λιγκ για τον Πανελευσινιακό με τον αδιάφορο Κισσαμικό. Η Γαλατασαράι θέλει να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις και να «ξεχρεώσει» την τιμωρία της UEFA. Είναι ανώτερη ποιοτικά από την Κασίμπασα, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής εκτός συνόρων.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

2286 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ Χ (3,00)
2330 ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ (3,15)
2419 ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ Χ (2,95)

Ντέρμπι «μίσους» με κοινή έδρα («ΓΣΠ») το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ. Με τυπικά γηπεδούχο το «τριφύλλι» έχουν έρθει 6 συνεχόμενες ισοπαλίες ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Κρίσιμο παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη το Σάλκε – Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 5 σερί επιτυχίες και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, την στιγμή που η γηπεδούχος ψάχνει αντίδραση (1 νίκη σε 5 ματς). «Πρωταθλήτρια» στις ισοπαλίες αποδεικνύεται η Μπουκαραμάνγκα στην Κολομβία, έχει καταγράψει 9 σε 13 αγωνιστικές!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.