Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με τον ενθουσιασμό της Κάλι…

Με τον ενθουσιασμό της Κάλι…

deportivo-cali-rafael-santos-borre_bv4i3yoafpz21xvsc4zhsw3vyΗ Ντεπορτίβο Κάλι στην Κολομβία παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο τελευταίο παιχνίδι της, μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας φαίνεται να έχει «κερδίσει» πολύ σε ψυχολογία, πηγαίνει χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα.

Προτείνουμε το «διπλό», ρισκάροντας ελαφρώς (κι αυτό γιατί η γηπεδούχος είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έχει δέκα συνολικά, ενώ ξεκίνησε με 7 συνεχόμενα «Χ» εντός και εδρός έδρας!).

Η Χοφενχάϊμ διαγράφει εξαιρετική πορεία το τελευταίο διάστημα στην Μπουντεσλίγκα, όπου «μετράει» 4 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα. Θα κάνει ένα τεράστιο βήμα στην προσπάθεια παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία εφόσον επικρατήσει της Ινγκολσταντ η οποία φαίνεται να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, χωρίς στόχους.

Στην Αργεντινή, η Εστουδιάντες προέρχεται από μια σχετικά άσχημη εμφάνιση απέναντι στην Χιμνάσια. Είναι καλή εντός έδρας όπου βρίσκει, εύκολα ή δύσκολα, τα αντίπαλα δίκτυα, ενώ παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία (με τέρματα 13-4).

Η Νιούελς έχει 5 ισοπαλίες στα 6 τελευταία, είναι αδιάφορη βαθμολογικά, περιμένουμε να σκοράρει (όπως το… διέπραξε στην προτελευταία έξοδό της, στο 3-3 με την Τίγκρε), ώστε να προκύψει το Over.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Μ. ΠΑΡ. (02.00) 727 ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ 2 (2,40)
Μ. ΣΑΒ. (16.30) 1008 ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1 (1,83)
Μ. ΣΑΒ. (01.00) 898 ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΝΙΟΥΕΛΣ OVER (2,05)

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μελέκογλου

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.