Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Σημεία» για όλα τα… γούστα!

«Σημεία» για όλα τα… γούστα!

Francesco+Totti+Bologna+FC+v+Roma+Serie+R1l5FF-qExIlΝέο ενδιαφέρον στο Γαλλικό πρωτάθλημα και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές. Η Παρί Σ.Ζ. κατέκτησε το Λιγκ Καπ και έτσι η 5η της βαθμολογίας εξασφαλίζει το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Παρί Σ.Ζ. θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου (με τη Μαρσέιγ στις 21 Μαΐου) και αν το κατακτήσει και η ομάδα που θα είναι 6η στην κατάταξη θα βγει στο Γιουρόπα. Αυτό σημαίνει ότι και η 9η Καέν, έχει μαθηματικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Στην Αγγλία η ισοπαλία της Τότεναμ με τη Γουέστ Μπρομ, αύξησε περισσότερο τις πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλήτρια η Λέστερ.

Ο Αζάρ της Τσέλσι δήλωσε:«Θέλουμε να πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ και να το στερήσουμε από την Τότεναμ». Βέβαια, η Λέστερ μπορεί να μη χρειαστεί τη… βοήθεια της Τσέλσι, αφού, αν κερδίσει τη Μάντσεστερ Γ., θα έχει στεφθεί ήδη πρωταθλήτρια.

Στην Ισπανία Ατλέτικο και Ρεάλ θα έχουν την κόπωση από τους ευρωπαϊκούς αγώνες ενόψει των αγώνων με Βαγιεκάνο εντός η πρώτη και Σοσιεδάδ εκτός έδρας η «Βασίλισσα», που υπολείπεται ένα βαθμό, από τις δύο αντιπάλους της στην κούρσα του τίτλου. Δύσκολη έξοδος και για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

795 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ 1  (1,55)
1036 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1  (1,58)
1484 ΤΖΕΝΟΑ – ΡΟΜΑ 2  (1,55)

Η Ρίζεσπορ παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, κάτι που δεν καταφέρνει η ουραγός Μερσίν (οικονομικά προβλήματα), που αποχαιρετά την κατηγορία. Η Αστον Βίλα έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, «μετρά» 10 σερί ήττες, μια νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή θέλει η Γουότφορντ, που έχει την ευκαιρία της. Η Ρόμα με τη νίκη την περασμένη αγωνιστική επί της Νάπολι, μπήκε δυναμικά (-2) στο «κόλπο» της 2ης θέσης, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

961 ΝΑΝΤ – ΝΙΣ 2  (2,18)
996 ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 1  (1,70)
1038 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1  (1,85)

Απογοητεύει η Ναντ, έχει αποσπάσει μόλις 1 βαθμό στα 5 πρόσφατα ματς, ενώ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Αντίθετα, η Νις πορεύεται με 5-1-1 στα 7 τελευταία παιχνίδια και παλεύει για την εξασφάλισει της εξόδου στην Ευρώπη. Η Εσκισεχίρ δίνει «τελικό» παραμονής στην Τουρκία, με πολλές απουσίες και «άνετη» βαθμολογικά η Τραμπζόν. Εδώ που έφτασε η Νιουκάστλ, το «τρίποντο» επί της Κρίσταλ Πάλας είναι επιτακτική ανάγκη, για να έχει βάσιμες ελπίδες αποφυγής του υποβιβασμού.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1109 ΤΟΝΤΕΛΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ Χ (3,00)
1192 ΚΙΕΒΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ (3,15)
1330 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ Χ (3,00)

Η Τοντέλα είναι ανεβασμένη στο πρόσφατο χρονικό διάστημα, καθώς έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία. Αν και ουραγός, έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Η Ρίο Αβε βρίσκεται σταθερά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Δεν πατάει καλά η Φιορεντίνα, «σκληρή» ομάδα αποδεικνύεται η Κιέβο, δεν είναι τόσο εύκολο παιχνίδι για τους «βιόλα». «Εξάποντο» για την «μάχη» στην Ευρώπη ανάμεσα σε Ααλμποργκ και Μπρόντμπι στην Δανία, αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην αναδειχθεί νικητής.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.