Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με… λάτιν επιλογές!

«Τριάδα» με… λάτιν επιλογές!

arsenal sarandiΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως αναμετρήσεις από Β’ Ιταλίας (τελευταία αγωνιστική) και Ιρλανδία (Κύπελλο), ενώ στην Πορτογαλία διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Καπ, Μαρίτιμο – Μπενφίκα.

Χωρίς τον αρχηγό – στόπερ Χάνσεν η Σάρπσμποργκ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Οντ.

Στο Κύπελλο Ιρλανδίας βρισκόμαστε στη φάση των «16». Τα ματς είναι νοκ άουτ, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της νυν φιλοξενούμενης.

Στο ουδέτερο Δημοτικό Στάδιο της Κοΐμπρα διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Καπ Μαρίτιμο – Μπενφίκα. Μονό το παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (υποδέχεται την Μπαζίλ Πελότας) τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας Μάρσιο.

Για το ίδιο πρωτάθλημα η αναμέτρηση Γκοϊάς – Λοντρίνα δεν θα πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της γηπεδούχου, αλλά στο «Ζουσελίνο Κούμπιτσεκ», το οποίο απέχει 208 χλμ. από την Γκοϊανία, λόγω τιμωρίας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 

Στην Λατινική Αμερική θα ψάξουμε σημεία με στοιχηματική αξία σήμερα. Περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Αρσεναλ Σαραντί – Ρίβερ Πλέιτ στο φινάλε του πρωταθλήματος της Αργεντινής. Από την ίδια λίγκα και ο πιθανός άσος της Τίγκρε που υποδέχεται την Αλντοσίβι, ενώ θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία στο ντέρμπι της Β΄ Βραζιλίας μεταξύ Τζόινβιλ και Κρισιούμα.

1346 ΑΡΣΕΝΑΛ Σ. – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ G/G (1,75)
1358 ΤΙΓΚΡΕ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ 1  (1,85)
786 ΤΖΟΙΝΒΙΛ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ X (3,00)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.