Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Ο Σημαδεμένος > Φαβορί και «δυνατές» αποδόσεις…

Φαβορί και «δυνατές» αποδόσεις…

gareth-bale-wales-belgium-euro-2016_3314382Ανεβαίνει το θερμόμετρο στα γήπεδα της Γαλλίας καθώς μπαίνουμε σε φάση νοκ – άουτ αγώνων.

Αντιμέτωπη με την Ελβετία,θα βρεθεί σήμερα (16.00) η Πολωνία. Είναι μία από τις τρεις ομάδες του Euro που κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους στη φάση των ομίλων.

Συνολικά μετράει 4 διαδοχικά «0-1 γκολ» (συμπεριλαμβάνονται φιλικά και επίσημα παιχνίδια). Τιμωρημένος ο αμυντικός Καπούστκα, ενδέχεται να συνεχίσει ο Φαμπιάνσκι κάτω από τα δοκάρια, στη θέση του προερχόμενου από τραυματισμό Σέζνι.

Από το χέρι έχει πάρει την Ουαλία ο Μπέιλ. Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης,βρήκε δίχτυα και στους 3 πρώτους αγώνες της διοργάνωσης.

Η ομάδα του έκανε την «έκπληξη», τερματίζοντας 1η στον όμιλο και θα βρεθεί για πρώτη φορά στους «16» του Euro και σήμερα στις 19.00 αντιμετωπίζει την Βόρειο Ιρλανδία.

Θετική παράδοση κόντρα στην Κροατία,έχει η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, καθώς μετρά 3 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, με τέρματα 6-0.

Εντυπωσιάζει μέχρι τώρα η Ουγγαρία που βρίσκει στο δρόμο της το Βέλγιο. Όχι μόνο τερμάτισε στην κορυφή του 6ου ομίλου, αλλά διαθέτει και την καλύτερη επίθεσης της 1ης φάσης, καθώς μόνο οι Μαγυάροι και οι Ουαλοί πέτυχαν από 6 τέρματα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Tα στάνταρ)

2279 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ 1 (1,32)
539 ΓΑΛΛΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1 (1,33)
540 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1 (1,33)

Η Κορίνθιανς στάθηκε άτυχη στο ντεμπούτο του Κριστοβάο Μπόρζες στην ήττα από την Ατλέτικο Μινέιρο. Πανίσχυρη εντός έδρας (4-1-0), έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ, που χάνει δυναμική μακριά από το κοινό της (0-2-2). Ξεκινά η φάση των «16» του Euro, νοκ άουτ. Η διοργανώτρια Γαλλία αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να περάσει το εμπόδιο της Ιρλανδίας, ενώ σαφές προβάδισμα έχει και η Γερμανία (έχει αποδείξει σοβαρότητα και σταθερότητα) με την Σλοβακία.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

537 ΟΥΑΛΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2 (4,15)
2343 ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. 2 (2,05)
581 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΧΙΛΗ Χ/1 (4,00)

Βρετανικό ντέρμπι το Ουαλία – Βόρειος Ιρλανδία για τους «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η τυπικά γηπεδούχος διαθέτει τους Μπέιλ και Ράμσεϊ, που μέχρι στιγμής κάνουν την διαφορά. Σε μία τόσο όμως υψηλή απόδοση, αξίζει το ρίσκο στους «σκληροτράχηλους» Βορεϊοιρλανδούς. Τοπική «μάχη» με κοινή έδρα το Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Μινέιρο, εμφανώς ανώτερη η φιλοξενούμενη. Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή έχει την ευκαιρία να πάρει το «αίμα» της πίσω για τον περσινό χαμένο τελικό.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

536 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Χ (2,75)
2263 ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΓΚΟΪΑΣ Χ (2,80)
2392 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Χ (3,05)

Αρκετά ισορροπημένο το σετ αποδόσεων στο Ελβετία – Πολωνία, παιχνίδι όπου ανοίγει το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης, καθώς οι δύο ομάδες φαίνονται ισοδύναμες. Τοπικό ντέρμπι της Γκοϊανίας (με κοινή έδρα το «Σέρα Ντουράντα») το Βίλα Νόβα – Γκοϊάς στην Β’ Βραζιλίας, μοιρασμένο παιχνίδι, ποντάρουμε στην «μοιρασιά».

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.