Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά > A’ Βραζιλίας: «Κρατάμε» ένα Over…

A’ Βραζιλίας: «Κρατάμε» ένα Over…

SP - FUTEBOL/CAMPEONATO PAULISTA/PALMEIRAS X BRAGANTINO - ESPORTES - Gabriel Jesus, do Palmeiras, durante a partida contra o Bragantino pelo Campeonato Paulista 2015 no Allianz Parque, zona oeste da capital, neste sábado (07). 07/03/2015 - Foto: MARCELLO ZAMBRANA/AGIF/ESTADÃO CONTEÚDOΜε δύο ματς «ανοίγει» η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλία.

Για άλλη μία φορά το τοπίο είναι «θολό» επειδή οι ομάδες έρχονται από εμβόλιμη αγωνιστική και ακολουθούν πάλι ματς την ερχόμενη Τετάρτη!

Αυτό κι αν είναι… μαραθώνιος, χωρίς «ανάσα». Και θέλει προσοχή. Επειδή στα παιχνίδια βλέπουμε μεταπτώσεις στην απόδοση των ομάδων.

Στοιχηματικά φαβορί, «δυνατές» ομάδες ξεκινούν τα ματς πιέζοντας για το γκολ και αν αυτό δεν έρθει γρήγορα τότε τα ματς εξελίσσονται σε «θρίλερ» αφού βγαίνει η κούραση στους παίκτες και η «εικόνα» αλλάζει.

Αυτό το «στοιχείο» είναι πολύ σημαντικό, καθώς ανεβαίνουν οι πιθανότητες του αουτσάιντερ για αποτέλεσμα…

Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά ματς…

2269. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ (Κυριακή 01.00)

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Πέρασε εμφατικά από την έδρα της Πόντε Πρέτα, της «βγήκε» το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της αντίπαλης άμυνας. Εκανε το 2-0 στο 21′, στην επανάληψη σκόραρε δύο φορές, με ισάριθμα πέναλτι (55′, 78′). Εκτός οι τραυματίες Ελμπερ (μ. 7/2), Ρομπίνιο (μ. 3/0), οι οποίοι έχασαν και το προηγούμενο ματς. Στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς ηττήθηκε με 1-0 (από την Σάο Πάολο και Φλαμένγκο). Απέκτησε τον «παικταρά» Αμπιλα (ε.), ο οποίος… έβγαλε μάτια στο φετινό Λιμπερταδόρες με την Ουρακάν, αλλά δεν είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς, αναμένεται αύριο στην Βραζιλία.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Εξι ματς αήττητη (5-1-0), κέρδισε…. περπατώντας την Αμέρικα Μινέιρο, σε μεγάλα κέφια ο Γκ. Ζέσους (πέτυχε 2 γκολ), για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα. Πάντως ο τεχνικός Κούκα δήλωσε ότι «θα μείνει έως το τέλος της σεζόν». Δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Τέθηκαν εκτός με προβλήματα στο γόνατο οι Φαμπρίσιο (α. 3/0), Ζε Ρομπέρτο (μ. 6/0). Εδώ και καιρό δεν παίζουν οι τραυματίες Αρούκα (μ.), Αλιόνε (μ.), Μπάριος (ε. 1/0).

2279. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ (Κυριακή 03.00)

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Με το… αριστερό ξεκίνησε ο Κριστοβάο Μπόρζες στον πάγκο της Κορίνθιανς. «Δώρο» του 20χρου μπακ Π. Ενρίκε το 1-0 της Ατλέτικο Μινέιρο, από θέση οφ σάιντ ξεκίνησε το 2ο γκολ των γηπεδούχων (67′), η «Τιμάο» μείωσε στο 90′. Ο Μπόρζες δεν άλλαξε τίποτα σε ενδεκάδα και τακτική, ακολούθησε τα βήματα του προκατόχου του Τίτε, ο οποίος άφησε την Κορίνθιανς για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση για την ενδεκάδα. Παραμένουν εκτός οι Γιάγκο (α. 2/0), Κριστιάν (μ. 5/0), Ελίας (μ. 3/0), Αντρέ (ε. 7/1).

ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ: Αδικη εντός έδρας ήττα από την Φλαμένγκο, σε ένα ακόμη ματς δεν την… ήθελε η μπάλα. Ηταν ανώτερη, είχε ευκαιρίες, ιδιαίτερο στο α’ μέρος και μετά το 0-1 (15′). «Μοιραίος» ο ηγετικός φο Γκραφίτε, ο οποίος αστόχησε σε 3 τετ α τετ. Ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση ο τεχνικός Μίλτον Μέντες, άμεσα η διοίκηση του… πήρε τον μέσο-επιθετικό Ζάντσον, ο οποίος έπαιζε στην Ατλέτικο Παραναένσε. Τραυματίστηκε ο βασικός αριστερός μπακ Τιάγκο Κόστα (9/0).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Δεν… ασχολούμαστε με το Κορίνθιανς – Σάντα Κρουζ. Ο «άσος» του… 1,30 είναι ασύμφορος για τους «κυνηγούς» των χαμηλών αποδόσεων – φαβορί. Εξηγήσαμε το «γιατί» στον πρόλογο του σημερινού κειμένου. Στο Κρουζέιρο – Παλμέιρας το Ober έχει απόδοση 1,92 και ποντάρουμε. Η Παλμέιρας δίνει γρήγορο τέμπο στα παιχνίδια, παίζει επιθετικά, ρισκάρει, σκοράρει, ενώ αφήνει πολλούς χώρους στην άμυνα. Θετικό για το στοίχημά μας ότι η Κρουζέιρο… έρχεται ενθουσιασμένη στο «Μινεϊράο», αφού πήρε απροσδόκητα μεγάλη νίκη στην έδρα της Πόντε Πρέτα με 4-0.

ΚΥΡ. (01.00). 2269. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ OVER (1,92)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

 

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.