Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η «λογική» και το… ρίσκο

Η «λογική» και το… ρίσκο

belgiumΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει ο προημιτελικός του Euro, Ουαλία – Βέλγιο (μονό αποδεκτό και Live από τον ΟΠΑΠ). Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια από Βραζιλία και Αμερική.

Η Λίλεστρομ «μετράει» σημαντικές επιστροφές, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Τρόμσο.

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ Φράντεϊ (επιθετικός, 8 γκολ) και τους αμυντικούς Μίκαλσεν, Κίπε.

Η Ουαλία βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά Euro.

Μάλιστα, είχε την καλύτερη επίθεση στη φάση των ομίλων (6 γκολ). Λογικά θα προλάβει ο αρχηγός Γουίλιαμς, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο.

Το Βέλγιο προέρχεται από 3 σερί νίκες στη διοργάνωση, χωρίς παράλληλα να δεχτεί γκολ. Θα στερηθεί των υπηρεσιών του αμυντικού Βερμάελεν.

Προβληματίζει εκτός η Παϊσαντού (1 νίκη σε 7 ματς στο πρωτάθλημα). Ταυτόχρονα για το παιχνίδι με τη Σαμπάιο Κορέα θα έχει απουσίες στην άμυνα, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Λομπάρντι, Ράμος και τραυματίες οι Ρανιέρι, Λούκας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Δύο λογικές επιλογές και ένα ρίσκο σε ισοπαλία αποτελούν την σημερινή μας πρόταση. Ανώτερο το Βέλγιο του Αζάρ από τους Ουαλούς, που μόνο η παρουσία τους σε αυτή την φάση αποτελεί επιτυχία πρώτου βαθμού. Δυνατή έδρα το Σολτ Λέικ, με παράδοση ο άσος της ομάδας της Γιούτα κόντρα στην Ουάσινγκτον που έχει χτυπητές αδυναμίες κυρίως εκτός έδρας. Πρώτο σημείο το «Χ» στο ματς Λοντρίνα – Κρισιούμα.

545 ΟΥΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 2 (1,60)
2674 ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ Χ (2,85)
2675 ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 1 (1,57)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.