Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Καλοπληρωμένα «διπλά»!

Καλοπληρωμένα «διπλά»!

FLORIANOPOLIS - SC - 04/10/2015 - BRASILEIRO A 2015/AVAI X VASCO - Nene do Vasco comemora seu gol durante partida pelo Campeonato Brasileiro A 2015 no estadio Ressacada. Foto: Cristiano Andujar/AGIF/Lancepress!

Δεσπόζουν οι προημιτελικοί του Euro στο κουπόνι. Η… μητέρα των μαχών είναι σίγουρα η «τιτανομαχία» Γερμανία εναντίον Ιταλίας, με τους Γερμανούς να θεωρούνται φαβορί, ωστόσο παραδοσιακά τα βρίσκουν σκούρα με τους Ιταλούς, που έρχονται από σπουδαία εμφάνιση και νίκη 2-0 επί της Ισπανίας.

Χωρίς τον τιμωρημένο μέσο ο Τιάγκο Μότα η Ιταλία θα κατέβει στο μεγάλο ντέρμπι του Euro,που δίκαια χαρακτηρίζεται «πρώιμος τελικός» κόντρα στην Γερμανία.

Αμφίβολοι για την ομάδα του Κόντε, οι Αντόνιο Καντρέβα και Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Το πρόβλημα είναι στη θέση του αμυντικού μέσου. Ενδέχεται να ανέβει σε αυτή ο στόπερ Λεονάρντο Μπονούτσι και τη θέση του στα μετόπισθεν να πάρει ο Αντζελο Ογκμπόνα.

Οι Γερμανοί δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ. Ο Μάνουελ Νόιερ έγινε ο 1ος τερματοφύλακας στην ιστορία της εθνικής της χώρας του που κράτησε το μηδέν παθητικό σε 5 σερί ματς. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το ότι οι κεντρικοί αμυντικοί Χούμελς και Μπόατενγκ, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η διοργανώτρια Γαλλία συναντά την ομάδα που έκανε την έκπληξη σε αυτό το τουρνουά. Τιμωρημένοι για την ομάδα του Ντεσάμπ είναι ομέσος Καντέ και ο αμυντικός Ραμί. Η Ισλανδία του Λαρς Λάγκερμπακ, έχει 9 παίκτες στο όριο τιμωρίας, αλλά ούτε… μισή απουσία.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

2804 ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΟΕΣΤΕ 1 (1,65)
2818 ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. 1 (1,58)
2935 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ 1 (1,75)

Μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία έχει πανηγυρίσει η Οέστε, που είναι αδύναμη εκτός (1-2-3). Δυνατή μπροστά στο κοινό της η Λουβερντένσε (3-3-1), μπορεί να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, ηττήθηκε μετά από 5 αγωνιστικές. Πανίσχυρη εντός έδρας η Ατλέτικο Παραναένσε (4-1-0), προσφέρεται δίκαιο φαβορί κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο (3 σερί ήττες, 0-1-4 εκτός). Σε φόρμα η Σάντεφιορντ (3 σερί νίκες, 1 ήττα σε 13 ματς), προβληματίζει η Λεβάνγκερ (1 νίκη στα 8 τελευταία).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

2754 ΙΛΒ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ 2 (2,05)
2807 ΑΒΑΪ – ΒΑΣΚΟ 2 (2,12)
2963 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. 2 (2,60)

Η περσινή πρωταθλήτρια της Φινλανδίας, Σεϊναγιόεν προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ιντερ Τούρκου. Φιλοξενείται από την Ιλβ των 2 σερί ηττών και μπορεί να προσθέσει ακόμη ένα «τρίποντο» στο ενεργητικό της. Στην Β’ Βραζιλίας, περιμένουμε την αντίδραση της πρωτοπόρου Βάσκο, άλλωστε η Αβάι δεν αποτελεί φόβητρο (νίκησε μετά από 6 αγωνιστικές). Από 3 συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Ατλέτικο Μινέιρο, «προκαλεί» η απόδοση του «διπλού» στην έδρα της Φιγκεϊρένσε.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

2805 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΠΑΡΑΝΑ X (2,95)
2927 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ X (3,20)
2933 ΜΠΡΙΝΕ – ΣΤΡΟΜΕΝ X (3,15)

Ομάδα των ισοπαλιών χαρακτηρίζεται η Μπραγκαντίνο, καθώς έχει καταγράψει 4 στα 6 πρόσφατα παιχνίδια. Η Παρανά «μετρά» 3 στα 6 τελευταία εκτός, δεν θα μας προξενήσει εντύπωση ακόμη μία. Τοπικό ντέρμπι στη Νέα Υόρκη (12 μ.μ. ώρα Αμερικής) και οι δύο ομάδες της πόλης βρίσκονται σε φόρμα, πιθανότατα θα «συμβιβαστούν» με τον βαθμό. Σε κακή κατάσταση η Μπρίνε, δεν πείθει εκτός έδρας η Στρόμεν, αξίζει το ρίσκο να ποντάρουμε στην «μοιρασιά».

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.