Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Σωστά» φαβορί σε Φινλανδία και Β’ Βραζιλίας!

«Σωστά» φαβορί σε Φινλανδία και Β’ Βραζιλίας!

finlandiaΜε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας… σώζεται η κατάσταση στο κουπόνι. Βέβαια το αν θα πρέπει να παίζεις τέτοιου είδους ματς σηκώνει κουβέντα, αλλά για εμάς προσωπικά, η απάντηση είναι σαφώς όχι.

Το μυαλό της στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπάτε, θα έχει η πρωταθλήτρια Φινλανδίας Σειναγιόνεν στο παιχνίδι με την ουραγό Παλοκέρχο που μία φορά έχει κρατήσει το «μηδέν» εκτός έδρας. Αβέβαιο το μέλλον του προπονητή – μετόχου Κούτσι.

Η Μποέμιανς συμπλήρωσε 4 παιχνίδια αήττητη, δείγμα της καλής της φόρμας. Προβληματίζει το γεγονός πως εντός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 6 από τα 8 ματς. Απέκτησε τον μέσο Μόρις από τη Σεντ Πάτρικς.

Δύο διαδοχικές ισοπαλίες μετράει η Γκάλγουεϊ (αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φιν Χαρπς προέρχεται από διπλό επί της Λόνγκφορντ),είναι χωρίς νίκη από τις 14/5.

Η Σταρτ που υποδέχεται τη Μπόντο Γκλιμτ, συμπλήρωσε 29 διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη (9 ισοπαλίες και 20 ήττες με τα περσινά, τελευταία νίκη στις 4 Ιουλίου 2015).

Πρεμιέρα στο «Κλαουσούρα» της Παραγουάης και η ενισχυμένη Ολίμπια, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνει ικανή να πετύχει ότι δεν κατάφερε (για έναν βαθμό) στο Απερτούρα, δηλαδή να κατακτήσει τον τίτλο. Στα αποψινά ματς λογικά με νίκη θα ξεκινήσει η πρωταθλήτρια Λιμπερτάδ με την Ρίβερ Πλέιτ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 

Η Βάασα έχει 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια, ενώ εντός έδρας μετρά τρεις νίκες χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Δικαιολογημένα είναι φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Λάχτι. Πανίσχυρη στην έδρα της η Κρισιούμα με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες έχει όλα τα φόντα να επιβληθεί της Λουβερντένσε που προέρχεται από δύο σερί ήττες. Επιλογή με την βοήθεια της προϊστορίας τα 2-3 γκολ στο ματς Σταρτ – Μπόντο Γκλιμτ, ένα εύρος γκολ που το φέρνουν από το 2012 και μετά οι δύο ομάδες.

Παρασκευή (19.30) 719 ΒΑΑΣΑ – ΛΑΧΤΙ 1 (2,10)
Παρασκευή (20.00) 725 ΣΤΑΡΤ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 2-3 G (1,75)
Σάββατο (01.15) 742 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ 1 (1,63)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.