Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με δελεαστικές αποδόσεις…

«Τριάδα» με δελεαστικές αποδόσεις…

dordrecht-2-1-ajax--eredivisie-highlights--17-5-2015Ολοένα και αυξάνονται οι επιλογές στο κουπόνι, αφού κάθε εβδομάδα προστίθενται νέα πρωταθλήματα. Πρεμιέρα έχουμε σε Ολλανδία (και στις δύο πρώτες κατηγορίες), Β’ Γερμανίας και Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Στη Ναϊμέγκεν (υποδέχεται την Τσβόλε) αποχώρησε ο πετυχημένος προπονητής Ερνεστ Φάμπερ και στη θέση του προσελήφθη ο Πέτερ Χιμπάλα.

Στη Β’ Ολλανδίας θα πορευτούν με νέους τεχνικούς οι ΦΚ Αϊντχόφεν, Ντόρντρεχτ, Ος, Καμπούρ και Χέλμοντ Σπορ, ενώ είχαμε αλλαγή στον κανονισμό, αφού πλέον θα υποβιβάζεται η τελευταία.

«Παρελθόν» αποτελεί από την Καϊζερσλάουτερν ο προπονητής Φούνφστουκ, μετά από την απογοητευτική περσινή σεζόν. Ανέλαβε ο Κορκούτ και πραγματοποιεί ντεμπούτο στο εντός έδρας δύσκολο ματς με αντίπαλο το Ανόβερο.

Η Νιουκάστλ θεωρείται πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Παρέμεινε ο τεχνικός Ράφα Μπενίτεθ, ενώ ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές. Στην πρεμιέρα φιλοξενείται από την Φούλαμ, η οποία πούλησε χθες στην Αστον Βίλα τον εξαιρετικό φορ ΜακΚόρμακ, έναντι 12 εκ. λιρών.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Σταθερή αξία τα Over της Φορτούνα Κολωνίας στη Γ’ Γερμανίας. Υποδέχεται τους αδύναμους αμυντικά ερασιτέχνες της Βέρντερ. Πρεμιέρα στην Α’ Ολλανδίας με την αποδυναμωμένη Ναϊμέγκεν (έφυγαν 9 βασικοί, θα έχει νέο-άπειρο προπονητή) να υποδέχεται την Τσβόλε, η οποία δεν ηττήθηκε στις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις στη συγκεκριμένη έδρα (3-1-0). Δεύτερη αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας και η Κλερμόν έδειξε πως μετά τις απώλειες που είχε (έφυγαν οι 3 κορυφαίοι σκόρερ) θα χρειαστεί χρόνο για να «στρώσει». Την περίσταση μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ερυθρός Αστέρας, αξίζει το ρίσκο.

540 ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. ΙΙ OVER (1,68)
2558 ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΤΣΒΟΛΕ 2 (2,45)
566 ΚΛΕΡΜΟΝ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2 (3,00)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.