Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σοσό και «παιχνίδι» με γκολ…

Σοσό και «παιχνίδι» με γκολ…

real-sociedad-9-la-liga-1Η δράση επανέρχεται στα περισσότερα πρωταθλήματα και το κουπόνι της Παρασκευής μας προσφέρει μία «γεύση» για το τι θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζουν τα ματς Σάλκε – Μπάγερν και Παρί – Σεντ Ετιέν.

Εξαιρετική η εκκίνηση της σεζόν για την Μπραουνσβάιγκ. «Μετράει» 3 νίκες σε ισάριθμα ματς και αντιμετωπίζει την Αουε, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ηγέτη Τίφερτ.

Η Μπρεστ (υποδέχεται την Κλερμόν) θα παραταχθεί με ελλείψεις στην άμυνα. Θα απουσιάσουν οι πολύτιμοι Ντιαλό και Σαρντονέ.

«Παρελθόν» αποτελεί από την Παρί Σεν Ζερμέν ο στόπερ Νταβίντ Λουίς, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Τσέλσι. Για το εντός έδρας ματς με την Σεντ Ετιεν δεν υπολογίζεται ο βασικός μπακ Οριέ.

Η Μπενφίκα ταξίδεψε στην έδρα της Αρούκα χωρίς τους πολύτιμους επιθετικούς Ρ. Χιμένες (2 γκολ), Zόνας και Γιόβιτς.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Ξαναμπαίνουμε σε ρυθμό πρωταθλήματος και αποτελεί ένα μικρό… μυστήριο η κατάσταση στην οποία θα παραταχθούν οι ομάδες μετά τη διακοπή.

Υπάρχει αξία στο «διπλό» της Σοσό, η οποία φιλοξενείται από την Οσέρ, καθώς η μέχρι τώρα παρουσία των φιλοξενούμενων στη Β’ Γαλλίας είναι σαφώς πιο πειστική.

Ορατό μοιάζει το σενάριο για γκολ εκατέρωθεν στην αναμέτρηση της Σοσιεδάδ με την Εσπανιόλ, για την Πριμέρα Ντιβισιόν. Στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, η Ρέντινγκ φιλοξενεί την Ιπσουιτς, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται ασταθείς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Λογική επιλογή τα «2-3 γκολ».

746 ΟΣΕΡ – ΣΟΣΟ 2 (2,45)
783 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ G/G (1,72)
784 ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2-3 G (1,70)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.