Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Καλοπληρωμένα» και ισοπαλίες…

«Καλοπληρωμένα» και ισοπαλίες…

Με την καθυστερημένη έναρξη της Σούπερ Λίγκα, ολοκληρώνεται το παζλ των πρωταθλημάτων στο κουπόνι «μαμούθ» του ΟΠΑΠ για το Σαββατοκύριακο.

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκει τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Λιβαδειά, ενώ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγωνίζονται εντός έδρας με αντιπάλους Βέροια, Παναιτωλικό και Ξάνθη αντίστοιχα. Εκτός συνόρων, δεσπόζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι στο Νησί, Μάντσεστερ Γιουν. – Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία και Σέλτικ – Ρέιντζερς στη Σκωτία.

Φαβορί για ην κατάκτηση της Σούπερ Λίγκα δίνεται ο Ολυμπιακός που έχει το «αγκάθι» των δικαστικών εμπλοκών του Μαρινάκη, σε απόδοση 1,40 ακολουθεί ο Παναθηναϊκός σε απόδοση 5,00,ο ΠΑΟΚ που ξεκινά το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς σε απόδοση 5,50 και η ΑΕΚ σε απόδοση 7,50.Φαβορί για υποβιβασμό δίνονται Ηρακλής, Κασιόπη και Βέροια.

Χωρίς τον Αγουέρο που τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή με βάση το βίντεο που τον δείχνει να χτυπά εκτός φάσης αντίπαλο, πάει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ η Σίτι που πιθανότατα θα έχει για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια της τον γκολκίπερ Μπράβο. Ενδιαφέρον και στην μάχη των πάγκων με τον Μουρίνιο να τίθεται αντίπαλος του Γκουαρδιόλα.

Μετά από 4 χρόνια στην Σκωτία αναβιώνει το ντέρμπι (γνωστό και ως Old Firm) μεταξύ Σέλτικ και Ρέιτζερς.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1042 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1 (1,55)
1106 ΒΑΣΚΟ – ΟΕΣΤΕ 1 (1,42)
1254 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΣΕΛΣΙ 2 (1,50)

Η κάτοχος του Γιουρόπα Σεβίλλη παραμένει αήττητη στην Πριμέρα, παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της. Υποδέχεται την Λας Πάλμας, η οποία δύσκολα θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Στη Β’ Βραζιλίας, η Βάσκο προέρχεται από δύο ήττες, συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη, με συνέπεια να πέσει από την κορυφή. Ευκαιρία να «ρεφάρει» κόντρα στην Οέστε. Στην Αγγλία, η Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή παρέα με Γιουνάιτεντ και Σίτι (παίζουν μεταξύ τους). Περνά νικηφόρα από την έδρα της Σουόνσι.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

870 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1 (1,75)
926 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 (1,70)
1270 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ 1 (1,90)

Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε με το «δεξί» στην Μπουντεσλίγκα, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Αουγκσμπουργκ (2-0). Ενισχυμένη συγκριτικά με πέρσι, στόχος μια θέση στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει της Κολωνία. Η Γουέστ Χαμ έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις επιτυχίες, με αντίπαλο την Γουότφορντ (χωρίς ακόμα νίκη). Απογοητεύει η Εστορίλ στην Πορτογαλία, παραμένει «άποντη» με μόλις 1 γκολ σε 3 αγωνιστικές. Ανώτερη η Πάκος Φερέιρα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1084 ΛΙΛ – ΜΟΝΑΚΟ Χ (2,95)
1210 ΤΖΕΝΟΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ (3,00)
1224 ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. Χ (3,05)

Λιλ και Μονακό είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του Σαμπιονά, εξαιρώντας βέβαια την Παρί. Η μεταξύ τους «μάχη» αναμένεται μοιρασμένη, παίρνουμε το ρίσκο στην ισοπαλία. Δύσκολη αποστολή στην Γένοβα για την Φιορεντίνα, παραμονές της πρεμιέρας της στο Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ισοπαλία με παράδοση, χωρίς νικητή έληξαν τα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας. Με την «μοιρασιά» και στο τοπικό ντέρμπι της Μόσχας, ανάμεσα σε Σπαρτάκ και Λοκομοτίβ.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.