Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δύο «άσοι» και ένα Over…

Δύο «άσοι» και ένα Over…

ball-Το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας, Αυστρίας και Γερμανίας.

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Εβερτον – Κρίσταλ Πάλας και Σοσιεδάδ – Μπέτις, σε Πρέμιερ Λιγκ και Α’ Ισπανίας, αντίστοιχα.

Κοντά στην «έξοδο» βρίσκεται ο τεχνικός της Οντένσε, Κεντ Νίλσεν, μετά τις 6 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Οριακό για το μέλλον του το εντός έδρας ματς με την Ααρχους.

«Πλήγμα» για την Ουνιόν Βερολίνου (φιλοξενείται από τη Νυρεμβέργη) η απουσία του πρώτου σκόρερ Κουάνερ (επιθετικός, 6 γκολ σε 6 συμμετοχές).

Στην Οσέρ απολύθηκε ο τεχνικός Βιορέλ Μολντοβάν. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Νταβίντ Καρέ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεμς.

Στην Αουγκσμπουργκ τραυματίστηκε ο πολύτιμος επιθετικός Μπομπαντίγια. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λειψία, που είναι αήττητη, έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Η Τοντέλα συνεχίζει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ θα υποδεχτεί την Πάκος Φερέιρα χωρίς τον ηγετικό μέσο Γκονσάλβες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Μόνο Over και G/G έχει φέρει η Ακίλιζ σε 10 αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Φένλο χρειάζεται νίκη και αρκετά γκολ στο φινάλε της Α’ περιόδου στη Β’ Ολλανδίας, πιστεύουμε πως μπορεί να επαληθευτεί το Over 3,5.

Με όπλο την έδρα πορεύεται η Ρεμς στη Β’ Γαλλίας, μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς. Υποδέχεται την Οσερ (θα έχει υπηρεσιακό στον πάγκο) η οποία έχει… ξεχάσει πως μπαίνει το γκολ, παραμένει «άσφαιρη» εδώ και 6 αγωνιστικές. Χωρίς βαθμό εκτός έδρας η Σιντ Τρούιντεν στο Βέλγιο, θα τα βρει σκούρα στο «φρούριο» της Οστάνδης.

521 ΡΕΜΣ – ΟΣΕΡ 1 (1,60)
525 ΑΚΙΛΙΖ – ΦΕΝΛΟ OVER 3,5 (2,02)
537 ΟΣΤΑΝΔΗ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ 1 (1,65)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.