Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εννέα «σημεία»… φωτιά!

Εννέα «σημεία»… φωτιά!

bomb-pontarismaΜε πλήθος από ντέρμπι συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα». Ξεχωρίζουν το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,Μίλαν – Γιουβέντους, Ρέιντζερς – Σέλτικ και Παρί Σεν Ζερμέν -Μαρσέιγ.

Τιμωρημένος ο Ρέτσος στον Ολυμπιακό, χωρίς Τζαβέλα και Πέλκα ο «δικέφαλος».Με προσωρινό προπονητή τον Γιάννη Αμανατίδη μετά την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Φορμαρισμένος με 9 νίκες ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης ο Αγιαξ πάει στο ντέρμπι με την εντυπωσιακή φέτος Φέγενορντ που έχει 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.

Μόνο over (4/4) έχει φέρει στο Λονδίνο η Τσέλσι που υποδέχεται την Κυριακή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουν., Ζοζέ Μουρίνιο, είχε δύο θητείες (2004-2007, 2013-2015) στον πάγκο της Τσέλσι, από την οποία έφυγε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σημαντικό σερί με αντίπαλο τη Μαρσέιγ έχει χτίσει η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει πετύχει 7 διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως έδρας σε βάρος της αυριανής αντιπάλου της.

Στην Γερμανία το «μάρμαρο» για την κακή πορεία της Βόλφσμπουργκ, πλήρωσε με απόλυση ο μέχρι πρότινος τεχνικόςς της Χέκινγκ. Στο παιχνίδι με την Ντάρμσταντ εκτός έδρας στον πάγκο θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός Ισμαελ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1523 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2 (1,48)
1539 ΠΑΡΑΝΑ – ΒΑΣΚΟ 2 (1,70)
1647 ΑΡΗΣ ΛΕΜ. – ΑΕΛ 2 (1,42)

Στην Κύπρο, η Ομόνοια προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, για πρώτη φορά διατήρησε ανέπαφη εστία. Απογοητεύει η Νέα Σαλαμίνα, 1 νίκη, έχει σκοράρει μόνο 1 φορά. «Σύμμαχος» η παράδοση, 16-2-0 το «τριφύλλι» στην συγκεκριμένη έδρα την τελευταία 20ετία. Τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού, με κοινή έδρα το Αρης – ΑΕΛ. Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη, διαθέτουν την χειρότερη επίθεση (2 γκολ). Αήττητη η ΑΕΛ. Χωρίς περιθώρια απωλειών η Βάσκο στην Β’ Βραζιλίας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

1550 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ 1 (2,20)
1607 ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ 1 (2,15)
1678 ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ 2 (2,18)

Στην Β’ Βραζιλίας, η Κρισιούμα παλεύει για την άνοδο, με «όπλο» την έδρα της (9-4-2). Η διοίκηση έταξε πριμ σε περίπτωση ανόδου, μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Στην Ιταλία, εντυπωσιάζει η Τορίνο, προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες, ενώ «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών. Η Λάτσιο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Τελευταία αγωνιστική στην Αμερική, το Πόρτλαντ με νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με το αδιάφορο Βανκούβερ, μπαίνει στα πλέι οφ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1423 ΧΕΡΤΑ – ΚΟΛΩΝΙΑ Χ (2,95)
1601 ΚΑΕΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ (2,90)
1616 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. – ΤΣΣΚΑ Μ.  Χ (2,80)

Χέρτα και Κολωνία είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις στην Γερμανία. Βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, αμφότερες πάνω από την Ντόρτμουντ και στο κυνήγι της Μπάγερν! Το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Επικίνδυνη «έξοδος» της Σεντ Ετιέν στην έδρα της Καέν στην Γαλλία, ειδικότερα από την στιγμή που οι «Στεφανούα» αγωνίστηκαν στο Γιουρόπα το βράδυ της Πέμπτης. Πάμε με την «μοιρασιά». Πρώτο σημείο η ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι της Μόσχας, ανάμεσα σε Λοκομοτίβ και ΤΣΣΚΑ.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.