Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με… επιχειρήματα!

«Τριάδα» με… επιχειρήματα!

bomb27-2-14ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ μετά την ήττα της από τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 με την Τότεναμ.

Ηδη άρχισαν τα… όργανα για τον τεχνικό Σμιντ, στον οποίο ασκείται έντονη κριτική από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς.

Θεωρούμε υπερβολικά χαμηλή την απόδοση του «άσου», από την στιγμή που υποδέχεται τη φορμαρισμένη ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (Σάββατο 16.30), ομάδα που προέρχεται από 3 σερί νίκες, διατηρεί το αήττητο και σε κάθε της ματς «βγάζει» πολλές ευκαιρίες. Η «διπλή ευκαιρία» του «Χ2» στο 2,56 (κωδ. 1420).

ΣΤΗΝ Ελβετία η ΣΙΟΝ έχει βρει ρυθμό και με τεχνικό τον Σάιντλερ διατηρεί το αήττητο (με απολογισμό 4-2-0). Επόμενη αντίπαλος στο… γαλλόφωνο ντέρμπι η ΛΩΖΑΝΝΗ (Κυριακή 17.00). Το παιχνίδι, θεωρητικά, αναμένεται «κλειστό» και δύσκολο για τη φιλοξενούμενη, καθώς η νεοφώτιστη μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα. Ομως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η Λωζάννη θα παραταχθεί με τρεις σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών, ενώ η Σιόν έχει και καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα. Το «διπλό» του 2,00 στον (κωδικό 1619).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ στην κανονική διάρκεια του «MLS» (στις ΗΠΑ) και το ΠΟΡΤΛΑΝΤ κρατάει την τύχη στα χέρια του σχετικά με τα πλέι οφ. Χρειάζεται νίκη στην έδρα του αποκλεισμένου ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ (Κυριακή, 23.00), αδιαφορώντας για το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες στη δυτική περιφέρεια. Δεν είναι εύκολο ματς, ωστόσο υπάρχει μία παράδοση στην κατηγορία, που… γράφει «πως η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα, εξασφαλίζει εισιτήριο για τα πλέι οφ της επόμενης χρονιάς (ισχύει από το 2006 κι έπειτα)». Ας ελπίσουμε ότι θα τη συνεχίσει το Πόρτλαντ, με το «2» να προσφέρεται σε απόδοση 2,18 στον κωδικό 1678.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.