Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Διπλά» με αξία και ισοπαλίες…

«Διπλά» με αξία και ισοπαλίες…

sport_2Το ντέρμπι των Δικεφάλων μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα ξεχωρίζει το Σαββατοκύριακο αυτό με την ομάδα του Ιβιτς να μετρά 8 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες επί της Ενωσης.

Ο Ολυμπιακός με το μυαλό στην Ευρώπη και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου, ενώ η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι τουλάχιστον θεωρητικά πιο εύκολη κόντρα στον Ηρακλή στην Λεωφόρο.

Με τον Χέντερσον να επιστρέφει η Λίβερπουλ συνεχίζει την αντεπίθεση της στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου έπιασε Σίτι και Αρσεναλ στην κορυφή,ενώ την Τρίτη το βράδυ κέρδισε με δύο γκολ του Στάριντζ 2-1 την Τότεναμ και προκρίθηκε στον θεσμό του Λιγκ Καπ.

Στη Γαλλία η ουραγός Λοριάν που υποδέχεται τη Μονπελιέ, απέλυσε τον προπονητή Ριπόγ και είναι κοντά σε συμφωνία με τον ελληνικής καταγωγής Ρολάν Κουρμπίς. Στην δύσκολη έδρα της Τουλούζ που έχει το απόλυτο με 4 στις 4 νίκες, δοκιμάζεται η Λυών, που θα έχει στην σύνθεση της τον Φεκίρ που εξέτισε.

Σε δυσμενή θέση  ο τεχνικός της Λεβερκούζεν Ρότζερ Σμιντ, αφού μετά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα ήρθε και ο αποκλεισμός- σοκ στο κύπεελο από την Γ΄ κατηγορίας Λόττε. Οριακό το εκτός έδρας ματς με την Βόλφσμπουργκ στο οποίο ο τεχνικός της Λεβερκούζεν θα είναι στην εξέδρα λόγω τιμωρίας.

Τα στάνταρ

709 ΑΔΑΝΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 (1,50)
725 ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΠΟΡΤΟ 2 (1,30)
900 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΧΕΤΑΦΕ 1 (1,70)

Η Γαλατά προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να πέσει από την κορυφή. Στοχεύει στον τίτλο, δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα της νεοφώτιστης Αδάνασπορ (3 σερί ήττες, μόνο 1 νίκη). Η Πόρτο «μετρά» 36-1-0 ανεξαρτήτως έδρας απέναντι στην Σετούμπαλ. Η Λεβάντε είναι στην κορυφή της Β’ Ισπανίας. Εντός έδρας έχει καταγράψει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Χετάφε δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο, μόλις 1 «τρίποντο» μακριά από το κοινό της.

Τα καλοπληρωμένα

584 ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2 (1,85)
607 ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1 (2,15)
612 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1 (2,20)

Η Σεβίλλη «ξεκόλλησε» εκτός έδρας με τη νίκη επί της Λεγκανές. Δοκιμάζεται στην έδρα της Χιχόν, που απογοητεύει, δίχως νίκη στα 6 τελευταία (0-1-5). Η Κόνιασπορ προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια σε Τουρκία και Ευρώπη, την περιμένει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπούρσασπορ. Προβληματική εκτός έδρας η Φράιμπουργκ, έχει καταγράψει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Βελτιωμένη παρουσιάζεται το πρόσφατο χρονικό διάστημα η Βέρντερ Βρέμης, έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα και να φτάσει στο «τρίποντο».

Φουλ του Χ

694 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ Χ (3,00)
697 ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. – ΤΣΣΚΑ Μ. Χ (3,10)
797 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΤΖΕΝΟΑ Χ (3,05)

Δύσκολη αποστολή περιμένει την Λυών στην έδρα της Τουλούζ, η οποία έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Θα ρισκάρουμε στην «μοιρασιά» στο συγκεκριμένο ματς . Πρώτο σημείο η ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι της Μόσχας, ανάμεσα σε Σπαρτάκ και ΤΣΣΚΑ. Η Τζένοα προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Μίλαν (3-0 εντός έδρας) μεσοβδόμαδα, δοκιμάζεται στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα. Αρκετά πιθανό να μην αναδειχθεί νικητής.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.