Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπορεί η Γκλάντμπαχ, «άσος» η Μάλαγα…

Μπορεί η Γκλάντμπαχ, «άσος» η Μάλαγα…

young-boysΚλασικό το κουπόνι της Παρασκευής, με παιχνίδια κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας, Αυστρίας και Γερμανίας. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Χέρτα – Γκλάντμπαχ και Μονπελιέ – Μαρσέιγ σε Μπουντεσλίγκα και Σαμπιονά, αντίστοιχα.

Ο τεχνικός της Εσμπιεργκ, Κόλιν Τοντ, «τιμώρησε» τους παίκτες του στην προπόνηση (έντονο τρέξιμο υπό δυνατή βροχή) μετά τη «βαριά» ήττα (6-2) από την Ααρχους.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ η Σοσό (παίζει εκτός με τη Νιόρ). Τιμωρημένος είναι ο Αντριατσιμά (επιθετικός, 8 γκολ σε 13 ματς).

Στην Τσεζένα απολύθηκε ο τεχνικός Μάσιμο Ντράγκο. Νέος προπονητής ο Αντρέα Καμπλόνε, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια.

Με σημαντικές ελλείψεις η Μονπελιέ (φιλοξενεί τη Μαρσέιγ). Εκτός τέθηκαν οι Νινγκά (επιθετικός, 5 γκολ), Ζουρντέν (τερματοφύλακας), Σιλά (μέσος) και οι αμυντικοί Κονγκρέ, Ρεμί.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ…

Αήττητη στα 7 τελευταία για τη Β’ Γαλλίας η Τρουά (5 νίκες, 3 διαδοχικές εντός), μπορεί να διευρύνει το σερί υποδεχόμενη τη Βαλενσιέν, η οποία προβληματίζει και δέχτηκε 7 γκολ στα 2 πιο πρόσφατα (ισάριθμες ήττες). Επανέρχεται στις νίκες η Γκλάντμπαχ, έχει καλή παράδοση στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα (3 επικρατήσεις στις 4 τελευταίες επισκέψεις). Η Μάλαγα είναι ισχυρή μπροστά στο κοινό της, κέρδισε στα 3 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια. Αντιθέτως, η Σπόρτινγκ Χιχόν «αγνοεί» τη νίκη σε εκτός έδρας αναμέτρηση, επιλέγουμε τον «άσο».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

1530 ΤΡΟΥΑ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1 (1,90)
1550 ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2 (2,65)
1558 ΜΑΛΑΓΑ – ΣΠ. ΧΙΧΟΝ 1 (1,60)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.