Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Ευκαιρία» για Γουέστ Χαμ, ισοπαλίες και δυνατοί «άσοι»…

«Ευκαιρία» για Γουέστ Χαμ, ισοπαλίες και δυνατοί «άσοι»…

hammersΜαγνήτης στο κουπόνι το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραΐσκάκη.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπου αμφότεροι οι προπονητές έκαναν μερικό ροτέισον, προκειμένου να έχουν ετοιμοπόλεμα τα αστέρια τους για την αυριανή μάχη του Καραισκάκη.

Δύσκολη η έξοδος του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο,χωρίς τον τραυματία Κάμπος. Ο Παντελίδης ανέλαβε τον Ηρακλή, ενώ και η Λάρισα θα έχει νέο προπονητή, τον Σάκη Τσιώλη που αντικατέστησε τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Το «θαύμα» της Νις συνεχίζεται στην Γαλλία.Πρωτοπόρος και μοναδική αήττητη στο Σαμπιονά η «παρέα του Μπαλοτέλι», δοκιμάζεται στην έδρα της Καέν,ενώ αύριο βράδι η Παρί υποδέχεται την Ρεν στο Παρίσι.

Αρσεναλ – Τότεναμ είναι το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Αγγλία. Τιμωρημένος για την φιλοξενούμενη που προέρχεται από ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Λεβερκούζεν εντός έδρας, ο Σισοκό.

Η ήττα της Ιντερ από τη Σαμπντόρια αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του τεχνικού των «νερατζούρι», Φρανκ Ντε Μπουρ. Ο Ολλανδός απολύθηκε και στο ματς με την Κροτόνε, χρέη υπηρεσιακού θα εκτελέσει ο Στέφανο Βέκι (των Νέων).

Μεγάλη κόντρα στην Πορτογαλία, με την Πόρτο να υποδέχεται την Μπενφίκα και να θέλει νίκη για να μειώσει την διαφορά των 5 βαθμών που την χωρίζουν από την φιλοξενούμενη. Oι «Δράκοι» μετρούν 13 νίκες στα 18 τελευταία Πορτογαλικά ντέρμπι.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1688 ΜΟΝΑΚΟ – ΝΑΝΣΙ 1 (1,40)
1699 ΤΟΡΙΝΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ OVER (1,45)
1744 ΑΒΑΪ – ΠΑΡΑΝΑ 1 (1,52)

Η Μονακό βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Νις στην Γαλλία. Πανίσχυρη εντός (4-1-0), έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη νεοφώτιστη Νανσί (1 νίκη σε 7 αγωνιστικές). Η Κάλιαρι «μετρά» 11 Over σε ισάριθμες αγωνιστικές και φιλοξενείται από την Τορίνο, που έχει καταγράψει 9. Στην Β’ Βραζιλίας, η Αβάι στοχεύει στην άνοδο με σερί 10-2-1, εντός έχει 12-2-2. Η Παρανά έχει υποστεί 7 ήττες στα 9 τελευταία, αλλά «καθαρίζει» με την υπόθεση – παραμονή.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

1596 ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 (2,00)
1651 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ 1 (1,85)
1741 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΕΪΜΠΑΡ 1  (1,80)

Βαυαρικό ντέρμπι στην Γερμανία, ανάμεσα σε Ινγκολσταντ και Αουγκσμπουργκ. Η γηπεδούχος ψάχνει την πρώτη της νίκη, ενώ κρίσιμο είναι το παιχνίδι και για τον τεχνικό της. Στην Αγγλία, η Γουέστ Χαμ δεν έχει καλή πορεία μέχρι στιγμής, αλλά είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στην Στόουκ, που αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες. Η Λας Πάλμας ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Ισπανία, αλλά προέρχεται από αρνητικό σερί. Επανέρχεται στις επιτυχίες κόντρα στην Εϊμπάρ, που αποδυναμώνεται εκτός έδρας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1708 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΚΟΛΩΝΙΑ Χ (3,00)
1810 ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Χ (2,90)
1872 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ Χ (2,80)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Κολωνία έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Μπουντεσλίγκα και βρίσκονται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Στο μεταξύ τους παιχνίδι, πρώτο σημείο δείχνει η ισοπαλία. Αρκετά πιθανό να μην αναδειχθεί νικητής και στο Σασουόλο – Αταλάντα, η γηπεδούχος προέρχεται από Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η φιλοξενούμενη είναι ανεβασμένη. Χωρίς νικητή έληξαν τα δύο τελευταία παιχνίδια μεταξύ της Αλμερία και της Κόρδοβα. Η γηπεδούχος θέλει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, η φιλοξενούμενη την άνοδο, ισορροπημένο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.