Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιλογές για όλα τα… γούστα!

Επιλογές για όλα τα… γούστα!

ceara-2014-penalty-camisaΤα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 (Ρωσία) στην ευρωπαϊκή ζώνη είναι αυτά που «κλέβουν την παράσταση».

Το κομβικής σημασίας παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Βοσνία, όπου θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, συγκεντρώνει το αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον του διημέρου.

Η Εθνική μας είναι ισόβαθμη στην πρώτη θέση με το Βέλγιο που με την σειρά του υποδέχεται την Εσθονία.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός Μίχαελ Σκίμπε αποφάσισε να καλέσει για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Μανωλή Σιωπή, αυξάνοντας τις επιλογές του τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Λευκορωσία, τελικά δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον αγώνα της Κυριακής.

Στο Ελμπασάν και όχι στη Σκόδρα όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί θα διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας το παιχνίδι Αλβανία – Ισραήλ, ενώ για τον ίδιο όμιλο (7ο) ο τεχνικός της Ιταλίας Βεντούρα, προτίθεται να προβεί σε αλλαγές στο παιχνίδι κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Χωρίς τους Ινιέστα, Ράμος και Αλμπα η Ισπανία (αήττητη σε 51 ματς εντός έδρας σε προκριματική φάση Μουντιάλ) έχει εύκολο παιχνίδι εντός με τα Σκόπια.

Οι λάτρεις των πρωταθλημάτων δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Η Β΄ κατηγορία σε Ιταλία και Ισπανία, καθώς και οι τρεις «μικρές» Αγγλίας (Α’, Β’ και Νάσιοναλ Λιγκ) προσφέρουν 58 αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

875 ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΑΛΟΑ 1 (1,62)
905 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΚΑΝΤΙΘ 1  (1,55)
932 ΣΕΑΡΑ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 1  (1,62)

Προημιτελικά στο Τσάλεντζ Καπ της Σκωτίας, με την Κουίν οφ Σάουθ (Τσάμπιονσιπ) να αντιμετωπίζει την Αλόα (Α’ Σκωτίας). Πέρα από το γεγονός τις χωρίζει μια κατηγορία, η γηπεδούχος «μετρά» 5 σερί νίκες εντός έδρας κόντρα στην Αλόα. «Τρένο» θυμίζει η Λεβάντε στην Β’ Ισπανίας, σταθερά στην κορυφή με ρεκόρ 9-3-1. Δύσκολα θα σταθεί «εμπόδιο» η Κάντιθ. Τελευταίες αγωνιστικές στην Β’ Βραζιλίας, αδιάφορη η Βίλα Νόβα, αποχωρεί μετά το τέλος της σεζόν ο προπονητής της.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

807 ΕΞΕΤΕΡ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2 (2,08)
929 ΜΠΡ. ΠΕΛΟΤΑΣ – ΟΕΣΤΕ Χ2 (3,20/3,50)
995 ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ 1 (1,80)

Η Ντονκάστερ βρίσκεται σταθερά στις θέσεις ανόδου στην Β’ Αγγλίας, έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία. Η Εξετερ είναι η πιο αδύναμη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας (0-1-5). Μονόπλευρο κίνητρο στο Πελότας – Οέστε (Β’ Βραζιλίας). Η γηπεδούχος έχει μόλις 2 νίκες στα 12 τελευταία, η φιλοξενούμενη «καίγεται» για βαθμούς, προέρχεται από 6 διαδοχικές ισοπαλίες. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. «Εξάποντο» στην Β’ Ιταλίας, ισχυρή εντός η Σαλερνιτάνα (2-3-1), αδύναμη εκτός η Τερνάνα (0-3-3).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

735 ΕΛΤΣΕ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Χ (2,85)
994 ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ Χ (2,90)
1075 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ Χ (3,00)

Στην Β’ Ισπανίας η Ελτσε υποδέχεται την Βαγιαδολίδ. Υψηλοί στόχοι και για τις δύο ομάδες, προέρχονται από δύο ισοπαλίες στα 3 πρόσφατα, δεν θα μας κάνει εντύπωση ακόμη μία στο μεταξύ τους. Στην Β’ Ιταλίας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μπενεβέντο – Τσιταντέλα. Αήττητη η γηπεδούχος μπροστά στο κοινό της (4-2-0), δυνατή εκτός η φιλοξενούμενη (4-1-1). Δεν τις «χαλάει» ο βαθμός. Η Λευκορωσία έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό με την Ελλάδα, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Βουλγαρία.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.