Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Στ. Κολίλας: Επιλογές από τις εθνικές ομάδες…

Στ. Κολίλας: Επιλογές από τις εθνικές ομάδες…

hd-cristiano-ronaldo-portugal_dqol40qfc499131y69dfuhrjtΟι αγώνες των Εθνικών ομάδων ανήκουν στην αντιπαθητική κατηγορία του στοιχήματος. Παράδειγμα η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Λευκορωσία. Φιλικό μεν, «διπλό» δε στο κουπόνι. Στο διάστημα ενός και βάλε μήνα συμβαίνουν πολλά.

Παίκτες τραυματίζονται, προπονητές φεύγουν, ενώ η βαθμολογική θέση δημιουργεί νέα δεδομένα. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η εμμονή των στοιχηματικών εταιριών, που βγάζουν τις αποδόσεις βάση ονομάτων και έδρας.

Κενά στα νταμάκια των αποδόσεων του 3ου Ομίλου. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Το πως βγαίνουν αποδόσεις στις ανατροπές όταν δεν υπάρχουν αποδόσεις στα κλασικά σημεία 1Χ2, είναι άλλη ιστορία. Στους τρεις αγώνες το στοίχημα περιορίζεται στα τέρματα.

Σύμφωνοι, ότι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να κάνει πάρτι με τη Λετονία και η Ουγγαρία θα παίξει με στόχο να πετύχει όσα περισσότερα γκολ στην Ανδόρα.

Τα Νησιά Φερόε γιατί τα υποτιμούν; Πέρασαν τρία χρόνια που δέχτηκαν τελευταία φορά πάνω από τρία τέρματα, ενώ όταν ηττήθηκαν 6-0 και 5-1 στις δυο επισκέψεις στην Ελβετία, το αρχιπέλαγος που βρίσκεται στον Βόρειο Ατλαντικό είχε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και δυο αεροπορικές πτήσεις την εβδομάδα.

Ηταν οι Αλβανοί που ζήτησαν από τη FIFA να αλλάξει έδρα διεξαγωγής του ματς κόντρα στο Ισραήλ.

Ο φόβος τρομοκρατικής επίθεσης έφερε τη μετάθεση από το Βορρά και τη Σκόδρα στο κέντρο της χώρας και το βροχερό Ελμπασάν. Ο 1ος ιστορικός αγώνας ανάμεσα στις δυο Εθνικές τους βρίσκει με τους ίδιους βαθμούς στον όμιλο.

Οι Αλβανοί λένε ότι θα είναι και ο καθοριστικός για τη 2η θέση του γκρουπ. Η επιλογή του «άσου» βασίζεται στην κλασική ιταλική νοοτροπία που μετέφερε ο προπονητής, Ντε Μπιάζι, τους Αλβανούς. Από την άλλη, το Ισραήλ δεν διαβάζεται εύκολα ως ομάδα, καθώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Οι Ισλανδοί δεν κέρδισαν ποτέ σε 4 αγώνες τους Κροάτες. Δεν τους ταιριάζει το στιλ παιχνιδιού, δεν τους πάει η αγωνιστική… κακία των αντιπάλων. Εχουν όμως ελπίδες να φύγουν αήττητοι από το άδειο «Μάξιμιρ», καθώς οι Κροάτες εκτίουν την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (19.00) 901 ΑΥΣΤΡΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ Χ (3,15)
ΣΑΒ. (21.45) 934 ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ 2 (3,15)
ΚΥΡ. (19.00) 1077 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΑΝΔΟΡΑ +7 GOAL (8,25)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.