Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στους «άσους» το… ενδιαφέρον, ισοπαλίες σε ζητούμενα!

Στους «άσους» το… ενδιαφέρον, ισοπαλίες σε ζητούμενα!

Επάνοδος στην κανονική ροή των πρωταθλημάτων μετά το «διάλειμμα» με τις Εθνικές ομάδες και τέσσερα ευρωπαϊκά μέτωπα «παίρνουν» φωτιά» με ισάριθμα ντέρμπι.

Με προβλήματα και χωρίς τον Ιμπραίμοβιτς στο κόντρα στην Αρσεναλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα ο προπονητής της Ζοσέ Μουρίνιο θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπέμπηδων» αφού έληξε η ποινή του.

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ πάει στην έδρα της Σαουθάμπτον, εκεί όπου πέρυσι γνώρισε την ήττα με 3-2.

Ο Βαλμπούργκις ανέλαβε το δύσκολο έργο να βγάλει την ουραγό Ινγκολνστάντ από τον κυκεώνα του υποβιβασμού.

Στην Μπάγερν, τραυματίας επέστρεψε από την Εθνική ομάδα της Χιλής ο Βιδάλ και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ είναι αμφίβολη. Στην δεύτερη ετοιμοπόλεμοι είναι Ρόις και Σμέλτσερ.

Τοπικό ντέρμπι με κοινή έδρα και τεράστια αντιπαλότητα το Μίλαν- Ιντερ στο Καμπιονάτο. Ντεμούτο στην Ιντερ θα κάνει ο νέος τεχνικός Στέφανο Πιόλι, που έκανε εξαιρετική δουλειά σε Μπολόνια και Λάτσιο στο πρόσφατο παρελθόν.

Χωρίς το Φεκίρ η Λυών δοκιμάζεται στο Σαμπιονά στην έδρα της Λιλ, ενώ η πρωτοπόρος Νις χωρίς τον τιμωρημένο Μπαλοτέλι πάει στην έδρα της Σεντ Ετιέν.

Στην Πριμέρα όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην Μαδρίτη και στο τοπικό ντέρμπι Ατλέτικο – Ρεάλ, ενώ στην Τουρκία συγκρούονται Φενέρ και Γαλατά με την δεύτερη να μην έχει κερδίσει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» από το 2001 και μετά.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1581 ΤΟΥΠΙ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ 2  (1,57)
1584 ΒΙΛΕΜ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 2  (1,35)
1631 ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΥΡΑΛ 1  (1,45)

Προτελευταία αγωνιστική στην Β’ Βραζιλίας, με την υποβιβασμένη Τούπι να υποδέχεται με υπηρεσιακό τη Ναούτικο. Η φιλοξενούμενη δεν έχει περιθώρια απωλειών, αν θέλει να παλέψει για την άνοδο μέχρι τέλους. Η Αϊντχόφεν έχει μείνει πίσω στην «μάχη» του τίτλου στην Ολλανδία, απαγορεύεται η «γκέλα» στην έδρα της απογοητευτικής Βίλεμ. Η Κράσνονταρ είναι πανίσχυρη εντός έδρας (5-1-1), έχει τον πρώτο λόγο με την προβληματική μακριά από το κοινό της Ουράλ (μόλις 1 νίκη).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

1467 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1 (2,05)
1499 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΧΑΛ 1 (2,00)
1590 ΡΕΝ – ΑΝΖΕ 1 (2,05)

Γειτονικό ντέρμπι «μίσους» ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Κολωνία στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην δυνατή τους έδρα, ενώ έχουν την παράδοση με το μέρος τους. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σάντερλαντ δείχνει να «ξυπνά». Υποδέχεται την Χαλ, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες στην επίθεση. Θα πάμε με την έδρα. Η Ρεν εμφανίζεται πολύ δυνατή μπροστά στο κοινό της (5-1-0), κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη, έχει το προβάδισμα με την αλλοπρόσαλλη Ανζε.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1572 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ Χ (3,35)
1652 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ Χ (3,35)
1709 ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΚΟΡΔΟΒΑ  Χ (2,85)

Παραδοσιακό ντέρμπι στη Γερμανία μεταξύ Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, πρώτο σημείο η ισοπαλία. Η Ρόμα έχει επικίνδυνη «έξοδο» στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα. Εναντίον της και η κακή προϊστορία, έχουν εμφανιστεί δύο ισοπαλίες στα 3 τελευταία μεταξύ τους. Στην Β’ Ισπανίας, Μιραντές και Κόρδοβα έχουν συμπληρώσει 7 ματς χωρίς νίκη, αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Έχουν εμφανίσει 6 ισοπαλίες μέχρι τώρα. Δεν θα μας κάνει εντύπωση ακόμη μία στο μεταξύ τους.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.