Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ισοπαλίες και «καλοπληρωμένα» σημεία!

Ισοπαλίες και «καλοπληρωμένα» σημεία!

galliaΣτο Παρίσι είναι στραμμένα τα φώτα αυτό το Σαββατοκύριακο με το ντέρμπι, Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό να κρίνει πολλά για τον φετινό τίτλο του Σαμπιονά. Η Παρί που απέκτησε αντί 30 εκατομμυρίων τον Γκουέντες από τη Μπενφίκα, είναι αήττητη σε 22 εντός έδρας ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ η Μονακό έχει επιθετικό πλουραλισμό, όντας η καλύτερη επιθετική γραμμή σε όλη την Ευρώπη φέτος.

Στη Γερμανία έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε θα σπάσει το αήττητο της Χόφενχάιμ (η μοναδική ομάδα της Μπουντεσλίγκα που δεν έχει ήττα φέτος), η οποία δίνει δύσκολο ματς στην έδρα της φετινής ευχάριστης έκπληξης του Γερμανικού πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Λειψία. Σημαντική για τη Ντόρτμουντ η επιστροφή του Ομπεμεγιάνγκ.

Στη σέντρα οι ομάδες της Β’ κατηγορίας στη Γερμανία. Τρεις ομάδες θα αρχίσουν με νέο προπονητή. Και αν σε Μόναχο και Καρλσρούη η αλλαγή έγινε συνειδητά, στην Καϊζερσλάουτερν υποχρεώθηκαν. Ο Κορκούτ παρά το γεγονός πως από την αρχή του πρωταθλήματος είχε την απόλυτη στήριξη της διοίκησης παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, υπέβαλε την παραίτησή του. Αντικαταστάτης του ο Μάιερ, που απολύθηκε πρόσφατα από την Ντάρμσταντ.

Στην Ιταλία η Παλέρμο άλλαξε τεχνικό. Ο Ντιέγκο Λόπες ανέλαβε στη θέση του Κορίνι που παραιτήθηκε. Πλήγμα για τη Λάτσιο που υποδέχεται τη Κιέβο, η τιμωρία του Ιμόμπιλε.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1711 ΑΛΑΒΕΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. 2 (1,50)
1715 ΛΥΩΝ – ΛΙΛ 1 (1,45)
1813 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ 1 (1,40)

Η Ατλέτικο έχει μείνει αρκετά πίσω στην «μάχη» του τίτλου στην Ισπανία και αν δεν θέλει να χάσει κάθε επαφή με την «τριπλέτα» Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Αλαβές. Στην Γαλλία, η Λυών πορεύεται με 8 νίκες στα 10 τελευταία, δεν πείθει η Λιλ ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη. «Εγκαίνια» σε νέο γήπεδο η Τραμπζονσπόρ, 8 σερί ήττες «μετρά» η ουραγός Γκαζιάντεπσπορ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

1719 ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 (1,85)
1740 ΡΟΝΤΑ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ 1  (2,00)
1751 ΜΠΑΣΤΙΑ – ΚΑΕΝ 1  (2,10)

Η Γκιμαράες προέρχεται από σπουδαία νίκη στο γειτονικό ντέρμπι «μίσους» με την Μπράγκα, βρίσκεται σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, έχει το προβάδισμα απέναντι στην Μαρίτιμο, μπροστά στο κοινό της. «Εξάποντο» παραμονής στην Ολλανδία, ανάμεσα σε Ρόντα και Εξελσιόρ, ρισκάρουμε στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που τουλάχιστον πείθει αμυντικά. «Ανύπαρκτη» εκτός έδρας η Καέν στην Γαλλία, με απολογισμό 0-1-9. Η Μπαστιά έχει την ευκαιρία να πάρει «βαθιά ανάσα» στην «μάχη» για την παραμονή.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1752 ΑΝΖΕ – ΜΕΤΣ Χ (3,15)
1791 ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ Χ (3,00)
1837 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ (3,10)

Ενας βαθμός χωρίζει τις Ανζέ και Μετς, αμφότερες βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ κρίσιμο το μεταξύ τους παιχνίδι, πρωταρχικός στόχος η αποφυγή της ήττας. Πρώτο σημείο η ισοπαλία. Τοπικό ντέρμπι της Άγκυρας ανάμεσα σε Γκεντσλέρ και Οσμάνλισπορ, πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην αναδειχθεί νικητής. Κάλιαρι και Μπολόνια ισοβαθμούν στην 10η θέση στην Ιταλία, διατηρούν απόσταση «ασφαλείας» από την ζώνη του υποβιβασμού. Το ότι δεν «καίγονται» βαθμολογικά, αυξάνει τις πιθανότητες για «μοιρασιά».

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.