Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Στ. Κολίλας: Με «µηδέν» παθητικό στον τελικό…

Στ. Κολίλας: Με «µηδέν» παθητικό στον τελικό…

manchester-united-southamptonΦαβορί η Μάντσεστερ Γ. κόντρα Σαουθάµπτον, τη δεύτερη οµάδα που έφθασε στον τελικό Λιγκ Καπ χωρίς να δεχθεί γκολ.

Αν ο Μουρίνιο, δεν έχει χάσει τελικό Κυπέλλων στην Αγγλία, ο Πιέλ ονειρεύεται να σηκώσει το πρώτο Κύπελλο της καριέρας και το 2ο στην ιστορία της Σαουθάµπτον.

Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία νίκη της Μίντλεσµπρο στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Το αρνητικό στοιχείο αφορά την άσχηµη παράδοση του µάνατζερ της Πάλας, Σαµ Αλαρνταϊς, ο οποίος απέτυχε να κερδίσει στα πρόσφατα 9 παιχνίδια (0-3-6) την Μίντλεσµπρο.

Στην πρώτη επιστροφή στην έδρα της Εβερτον, ο Ντέιβιντ Μόγιες (τώρα στη Σάντερλαντ) ηττήθηκε 2-0 ως µάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κίνδυνος – θάνατος ο Λουκάκου για τη Σάντερλαντ, κόντρα στην οποία πέτυχε 7 γκολ.

Μηδέν ήττες η Μπέρνλι σε 5 αγώνες (4-1-0) Πρέµιερ Λιγκ µε τη Χαλ. Τα 8 από τα 11 γκολ στις µεταξύ τους αναµετρήσεις έχουν σηµειωθεί στο δεύτερο ηµίχρονο.

Σε περίπτωση που η Χαλ κερδίσει, θα είναι η 3η σερί εντός έδρας νίκη στην ιστορία της Πρέµιερ Λιγκ. Οι 30 βαθµοί της Μπέρνλι, που δεν έχει κερδίσει ακόµα µακριά από το σπίτι της, της εξασφαλίζουν κατά 90% τη παραµονή, καθώς µόνο 4 οµάδες µε τους ίδιους βαθµούς µετά από 25 αγωνιστικές υποβιβάστηκαν.

Ακόµα να χάσει στην Πρέµιερ η Μπόρνµουθ από τη Γουέστ Μπροµ, µε το αξιοπερίεργο στοιχείο ότι τα 4 γκολ που πέτυχε µπήκαν στο δεύτερο ηµίχρονο και τα 3 µετά το 70ό λεπτό. Ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε σε πρώτο ηµίχρονο κόντρα στη Γουέστ Μπροµ, ήταν ο τωρινός µάνατζερ, Εντι Χάουι στη νίκη 1-0 το 1999, για το Λιγκ Καπ. Επειτα από 6 σερί νίκες, η Τσέλσι δεν κέρδισε στους 3 τελευταίους αγώνες κόντρα στη Σουόνσι, η οποία σκόραρε 4 φορές στις δυο πρόσφατες επισκέψεις στο Λονδίνο, πετυχαίνοντας όσα γκολ είχε σηµειώσει στα προηγούµενα 10 παιχνίδια. Επτά τα γκολ σε 4 αγώνες του Ντιέγκο Κόστα µε αντίπαλο τη Σουόνσι, τέσσερα εκείνα του Σίγκουρντσον κόντρα στην Τσέλσι. Από τα περίεργα στατιστικά στη Γερµανία, επιλέγουµε την παράδοση στο σκοράρισµα του Τσιτσαρίτο της Λέβερκουζεν µε τη Μάιντζ (5 γκολ σε 3 αγώνες και του Μίλερ της Μπάγερν µε Αµβούργο (17 γκολ σε 12 αγώνες).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (17.00) 1872 ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 2  (3,30)
ΣΑΒ. (17.00) 1871 ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ 2 (4,30)
ΚΥΡ. (14.45) 1996 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ 2  (4,90)
ΚΥΡ. (16.00) 2013 ΣΤ.ΕΤΙΕΝ – ΚΑΕΝ 2 (4,70)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.