Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σημαδεμένος: Τρία ματς… υπόσχονται γκολ – ταμείο!

Σημαδεμένος: Τρία ματς… υπόσχονται γκολ – ταμείο!

goal123Το σημερινό κουπόνι πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από τις «μικρές» κατηγορίες Ολλανδίας, Γαλλίας και Γερμανίας.

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σεβίλλη – Γρανάδα, Νανσί – Μαρσέιγ και Κολωνία – Χοφενχάιμ σε Πριμέρ, Σαμπιονά και Μπουντεσλίγκα, αντίστοιχα.

Η Γκαζιάντεπσπορ ταξίδεψε στην έδρα της Κόνιασπορ χωρίς το πρώτο «κανόνι», τον επιθετικό Γκιλάς (8 γκολ).

Η Νιόρ (παίζει εκτός έδρας με την Αζαξιό) θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολύτιμου Ν’ Ντο (φορ, 11 γκολ) για 2ο σερί ματς.

Στη Μαρσέιγ (φιλοξενείται από τη Νανσί) είναι τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Γκομίς (επιθετικός, 17 γκολ).

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Σαμπάολι, θα παρακολουθήσει από την εξέδρα το ματς με τη Γρανάδα, λόγω τιμωρίας. Στους Σεβιγιάννους επιστρέφουν οι μέσοι Νασρί, Κρανεβίτερ και ο αμυντικός Ραμί.

Στη Ρίο Αβε (υποδέχεται την Αρούκα) δεν υπολογίζεται ο βασικός τερματοφύλακας Κάσιο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Ουραγός η Λαβάλ, όμως προέρχεται από νίκη με 5-2 επί της 7ης Ρεμς, το παλεύει για τη σωτηρία. Την καλύτερη επίθεση της Β’ Γαλλίας διαθέτει το Στρασβούργο με 54 γκολ σε 33 ματς, επιθυμεί να παραμείνει στη ζώνη προβιβασμού, «πληρώνει» το Over στο μεταξύ τους.

«Ροντέο» τα εντός έδρας ματς του Γιονγκ Αγιαξ (Β’ Ολλανδίας), υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Χέλμοντ. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να σημειωθούν πολλά γκολ. Aνάλογη προσέγγιση και στο ματς της Τσάμπιονσιπ, χωρίς στόχους η Νόργουιτς, πανηγυρίζει την άνοδο στην Πρέμιερ η Μπράιτον, ορατό το σενάριο για ευρύ σκορ.

690 ΛΑΒΑΛ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ OVER (1,90)
707 ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΧΕΛΜΟΝΤ OVER 3,5 (2,00)
721 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ OVER 3,5 (2,45)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.