Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μ’ ένα σμπάρο δυo τρυγόνια

Μ’ ένα σμπάρο δυo τρυγόνια

fifa_epo_new_logoΗ ΦΙΦΑ θα ήθελε εκλογές στην ΕΠΟ το καλοκαίρι. Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Για να γίνουν εκλογές θα πρέπει να αλλάξει το καταστατικό και να καταργηθεί ο νόμος Κοντονή.

Για το δεύτερο υπάρχουν συζητήσεις με τον κ.Βασιλειάδη. Για το πρώτο όμως τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν θέλουν να δουν το ρόλο τους να περιορίζεται στην ομοσπονδία. Είναι οι περίφημοι πρόεδροι των τοπικών ΕΠΣ.

Εδώ το όπλο της σημερινής διοίκησης λέγεται «κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή», το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου που εμπλέκει όλες τις διοικήσεις μετά το 2005 κι άφησε «μαύρη τρύπα» στην ομοσπονδία 29 εκ. ευρώ.

Η εμπλοκή 23 παραγόντων της ΕΠΟ, προέδρων ενώσεων στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αποδυναμώνει τις αντιρρήσεις για το νέο καταστατικό που θα προβλέπει δραματική μείωση των εκπροσώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στο Πάρκο Γουδή υποστηρίζουν ότι η νομική εκπροσώπηση της ομοσπονδίας στη δίκη που θα γίνει σε βάρος των τέως συμβούλων της ήταν μονόδρομος. Αλλιώς θα κινδύνευαν κι αυτοί να βρεθούν κατηγορούμενοι. Μ’ ένα σμπάρο δηλαδή πετυχαίνουν δυό… τρυγόνια. Και τα νώτα τους εξασφαλίζουν και βγάζουν εκτός παιχνιδιού τους ισχυρούς παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να περάσει το νέο καταστατικό.

Αγγελος Μενδρινός

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.