Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Δύο «διπλά»… φωτιά

Σταύρος Κολίλας: Δύο «διπλά»… φωτιά

italyEκρουσε το κώδωνα του κινδύνου ο πρόεδρος της Μέλφι, ομάδα που παλεύει για παραμονή στον 3ο Ομιλο της ιταλικής Γ’ Κατηγορίας.

«Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κι άλλες αφαιρέσεις βαθμών πέρα από Μεσίνα, Ανκόνα και Ματσερατέζε».

Η συμμετοχή 10 ομάδων από κάθε όμιλο στα Πλέι οφ ανόδου, έβαλε στο παιχνίδι τις περισσότερες ομάδες των ομίλων, καθώς θεωρούν μπόνους τη συμμετοχής, ασχέτως αν μπορεί να αποκλειστούν στον πρώτο γύρο.

Δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη, είναι φρόνιμο να διαβάσουμε σωστά τον κανονισμό των πλέι οφ. Η 2η του πίνακα σε κάθε όμιλο περνάει άνευ αγώνα στην 2η φάση, ενώ οι 4ης δεύτερες (θέσεις 7-10) παίζουν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο σε μονό παιχνίδι όπου σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοείται η ομάδα που τερμάτισε πιο ψιλά στη βαθμολογία.

Η βαθμολογική θέση δεν προσφέρει προβάδισμα μόνο σε ημιτελικούς και τελικό, τα οποία θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο. Εκτός από τις 3 δεύτερες των ομίλων, στο 2ο γύρο περνά απευθείας και η νικήτρια του Κυπέλλου της Λέγκα Προ, αλλά επειδή η Βενέτσια ως Κυπελλούχος κέρδισε την άνοδο, τη θέση της πήρε η Ματέρα (αδιάφορη πλέον για την τελική θέση), γεγονός που στα πλέι οφ θα συμμετέχει και η 11η του 3ου ομίλου.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΠΑΡ. (21.00) 1420 ΝΙΜ – ΟΣΕΡ 2 (4,25)
ΠΑΡ. (21.00) 1461 ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ 2 (3,40)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.