Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Καλοπληρωμένη «τριάδα»…

Καλοπληρωμένη «τριάδα»…

background_v8_s22Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, το οποίο πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Βέλγιο και Φινλανδία.

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας. Η Σοσό (φιλοξενεί την Τρουά) θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ Αντριατσιμά (επιθετικός, 14 γκολ).

Η Γρανάδα υποβιβάστηκε και οι οπαδοί της απαίτησαν από τη διοίκηση να μην επιτρέψει στους παίκτες να φορέσουν τη βασική εμφάνιση του συλλόγου στο ματς με την Εσπανιόλ, επειδή δεν την αξίζουν.

Με νέο προπονητή η Λίμερικ (υποδέχεται την Ντάνταλκ). Ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει ο Νιλ ΜακΝτόναλντ.

Στη Χετάφε είναι τιμωρημένος ο μέσος Λασέν, ενώ από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το εντός έδρας ματς με την Ελτσε ο τεχνικός Μπορδαλάς, λόγω τιμωρίας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Η Μαλίν μόνο με… ακραίο σενάριο παίρνει την πρωτιά στα μπαράζ του Βελγίου (θέσεις 7-15) κι αυτό είναι να κερδίσει με 6 γκολ διαφορά τη Σιντ Τρούιντεν.

Η γηπεδούχος «μετράει» 2 σερί Over 3,5 και G/G. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της θα παραταχθεί η Μπρέι, τον ΜακΚέιμπ, ο οποίος έχει σκοράρει 12 φορές σε 13 αναμετρήσεις. Ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα παρουσιάζεται στην Μποέμιανς, καθώς έχει μείνει πίσω στην κατάταξη. «Λαϊκά δικαστήρια» στην υποβιβασμένη Γρανάδα (7 διαδοχικές ήττες), επωφελείται η Εσπανιόλ, η οποία δεν έχασε στα 3 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

1633 ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΜΑΛΙΝ OVER (1,70)
1649 ΜΠΡΕΪ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Χ2 (2,00)
1652 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2 (1,70)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.