Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Στ. Κολίλας: Το φινάλε «κρύβει» χρήμα…

Στ. Κολίλας: Το φινάλε «κρύβει» χρήμα…

sports_betting_moneyΟι περισσότερες απορίες έλαβαν οριστική απάντηση κατά την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι εξ αναβολής αγώνες τις Τρίτης και της Τετάρτης κράτησαν «ζωντανή» τη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επί μέρες προσπαθούν οι Αγγλοι θα δώσουν νόημα στα ματς της Κυριακής. Το ένα σενάριο αφορά στα απίθανα μπαράζ για μια θέση στην κορυφαία διοργάνωση και το άλλο βασίζεται στο χρήμα που μοιράζονται οι 20 ομάδες μέσω της τελικής κατάταξης.

Στα 26 χρόνια της Πρέμιερ Λιγκ δεν γίναμε μάρτυρες αγώνα μπαράζ για υποβιβασμό η μία θέση στην Ευρώπη, καθώς δεν προέκυψε ποτέ η τέλεια ισοβαθμία (βαθμοί, διαφορά τερμάτων και καλύτερη επίθεση).

Για να έχουμε μπαράζ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αρσεναλ, πρέπει η πρώτη να χάσει 2-0 από τη Μίντελσμπρο και η Αρσεναλ να φέρει ισοπαλία 1-1 με την Εβερτον. Ιδιοι βαθμοί, ίδια διαφορά τερμάτων και ίδια επίθεση, όπως στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. σε περίπτωση που η Λίβερπουλ νικήσει 3-0 τη Μίντελσμπρο και η Μάντσεστερ Σίτι φέρει 3-3 στην έδρα της Γουότφορντ. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας το μπαράζ Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι.

Η Αρσεναλ μπορεί να κερδίσει 1-0 την Εβερτον, όμως η Σίτι θα πρέπει να ηττηθεί 4-0 από την Γουότφορντ. Το δεύτερο σενάριο υποχρεώνει τις ομάδες να κυνηγήσουν καλύτερη βαθμολογική θέση. Ως βασικό πριμ έχουν επιλεγεί τα 1,9 εκατομμύρια λίρες, όσο δηλαδή θα εισπράξει η τελευταία Σάντερλαντ. Το ποσό μοιάζει μικρό στα χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (κάθε ομάδα κερδίζει τουλάχιστον 64,6 εκατομμύρια λίρες), ωστόσο δυο ή τρεις θέσεις παραπάνω στη βαθμολογία βγάζουν διακοπές και ενδεχομένως τα υποσχόμενα μπόνους σε μάνατζερ, βοηθητικό προσωπικό και παίκτες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (18.00) 1731 ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ 2 (2,30)
ΣΑΒ. (22.00) 1787 ΝΑΝΣΙ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1 (2,05)
ΚΥΡ. (15.00) 1849 ΚΡΙΛΙΑ – ΤΕΡΕΚ 1 (1,80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.