Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ηλ. Ζυματούρας: Αλλαγή δεδομένων στην Αργεντινή!!

Ηλ. Ζυματούρας: Αλλαγή δεδομένων στην Αργεντινή!!

Argentina Soccer PopeΝέα δεδομένα στη «μάχη» της παραμονής στην Αργεντινή μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής. Οι νίκες των Τέμπερλεϊ (1-0 στην έδρα της Σαν Μαρτίν) και Ουρακάν (1-0 την Ουνιόν)… έστειλαν στη Β’ κατηγορία τις Ατλέτικο Ραφαέλα και Σαρμιέντο!

Ο «άσος» της Ατλέτικο Ραφαέλα στο σημερινό παιχνίδι με την Κίλμες ήταν στις βασικές επιλογές μας, πριν διεξαχθούν τα χθεσινά ματς.

Πλέον, όπως γίνεται αντιληπτό, το κλίμα έχει αλλάξει στην «Κρέμα», ενώ το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η δημοσιοποίηση της συμφωνίας του τεχνικού Γιοπ με τη Νιούελς (για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο).

Ολα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι… πάμε στο «διπλό» της Κίλμες. Τουναντίον. Θεωρούμε… ανίκανη ομάδα τη φιλοξενούμενη, μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα, ενώ ήδη ο τεχνικός Κριστιάν Ντίας έχει πληροφορηθεί (από τα… ΜΜΕ) ότι την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο. Μένουμε μακριά από την αναμέτρηση, επαναλαμβάνουμε, ότι η Ατλέτικο Ραφαέλα… αποχαιρέτησε (μαθηματικά) τη «μεγάλη» κατηγορία.

Προσοχή στο ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΜΠΟΚΑ: Οι χθεσινές νίκες των Τέμπερλεϊ και Ουρακάν πιέζουν ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Θέλουν βαθμό ή βαθμούς. Η Μπόκα με δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα ματς κατακτά τον τίτλο, αλλά σε κανένα σημείο της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν μας έπεισε για τη σταθερότητά της. Θεωρούμε καλύτερη επιλογή το Goal – Goal.

Στο ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ, ο «άσος» είναι πολύ χαμηλός και δεν αποτυπώνει τη δυσκολία της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους. Η «Εστού» πέρασε δύσκολη εβδομάδα, με απόλυση προπονητή μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από το Κύπελλο (από… κάποια Πασίφικο), ενώ ο πρόεδρος Βερόν αναγκάστηκε να… απολύσει (σε 1 μέρα) τον υπηρεσιακό τεχνικό Νάρντι, επειδή δεν τον… γούσταραν οι οπαδοί. Θα επηρεαστούν οι παίκτες της Εστουδιάντες μετά τα γεγονότα; Επειδή κανείς δεν βάζει το χέρι του στη… φωτιά και μπορεί να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα, είναι προφανές ότι δεν παίζουμε τον «άσο» του… 1,60. Αξίζει; Οχι, δεν αξίζει να «πετάξουμε» τα λεφτά μας, κι ας κερδίσει η Εστουδιάντες με… 17-0 την βαθμολογικά αδιάφορη Μπελγράνο.

Και πάμε στο ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ: «Μονόδρομος» η νίκη για τη γηπεδούχο. Αν τα καταφέρει θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Μπορεί φέτος να έκανε τη χειρότερη σεζόν από τότε που… εμφανίστηκε στην Α’ κατηγορία, αλλά στα τελευταία ματς κερδίζει. Πως; Επιστρατεύοντας «τσαμπουκά», αλλά και τις… γνωριμίες της, που «χτίστηκαν» όταν μεσουρανούσε στα του ποδοσφαίρου ο μακαρίτης (πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας) Χούλιο Γκροντόνα. Η Γοδόι δεν κρατάει την τύχη στα… χέρια της για την έξοδο στο (επόμενο) Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ στο μυαλό όλων βρίσκεται, πλέον, η συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου έχει προκριθεί στους «16»…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

****«Μπλέκουμε» μόνο με τον «άσο» της Αρσεναλ Σαραντί. Με πολύ ρίσκο, γιατί επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχει, ίσως, τη χειρότερη ομάδα στην κατηγορία. Ομως το… αίσθημα της επιβίωσης αλλά και οι… γνωριμίες (της) είναι πολύ πιθανό να μας πληρώσουν.

ΣΑΒ. (20.00) 2010 ΑΡΣΕΝΑΛ Σ. – ΓΟΔΟΪ ΚΡ. 1 (2,20)

——-Επισκεφτείτε τη σελίδα LATIN-PONTARISMA για να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία για τα πρωταθλήματα της ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.