Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σημαδεμένος: Σε Βραζιλία και Αργεντινή….

Σημαδεμένος: Σε Βραζιλία και Αργεντινή….

400Tο σημερινό κουπόνι πλαισιώνεται κυρίως με αναμετρήσεις από την Α’ Αργεντινής, τη Β’ Βραζιλίας και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών.

Με νέο προπονητή υποδέχεται την Γκοϊάς η Ναούτικο. Ντεμπούτο πραγματοποιεί ο Μπέτο Κάμπος.

«Πρώτη» και για τον τεχνικό Ντάντο Καβαλκάντι στην Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία φιλοξενείται από την Α Μπε Σε.

Εξελίξεις είχαμε και στην Σεαρά (αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βίλα Νόβα). Παραιτήθηκε ο προπονητής Ζιβανίλντο Ολιβέιρα και στη θέση του προσελήφθη ο Μαρσέλο Καμούσκα.

Με σημαντικές ελλείψεις η Ιντερνασιονάλ (παίζει εντός με την Παρανά). Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Σίλβα, Ερνάντο, Κουέστα και ο επιθετικός Πότκερ.

Προέκυψαν προβλήματα στη Ροζάριο, ενόψει του αγώνα με την Τάγιερες. Δεν υπολογίζονται ο φορ Ρούμπεν και οι αμυντικοί Καμάτσο, Πινόλα.
Στην Αργεντινή, η Σαν Λορέντζο χρειάζεται νίκη επί της Μπάνφιλντ για να κερδίσει τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, άλλωστε οι ελπίδες της Μπάνφιλντ για κατάκτηση του τίτλου είναι λιγοστές. Στη Β’ Βραζιλίας, η Ζουβεντούδε εντυπωσιάζει, καθώς είναι πρώτη και η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Περιμένουμε να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπραζίλ Πελότας. Θα εμπιστευτούμε και την Γκουαρανί, η οποία μετράει 4/4 εντός έδρας μέχρι τώρα, στη γειτονική… μάχη με την Οέστε.

672 ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ 1 (2,10)
675 ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ – ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ 1 (1,85)
685 ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΟΕΣΤΕ 1 (1,77)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.