Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: “Εύθραυστα” φαβορί!…

Σταύρος Κολίλας: “Εύθραυστα” φαβορί!…

Ο  ΔΕΥΤΕΡΟΣ γύρος των Κυπέλλων Ευρώπης βρίσκει θεωρητικά σε καλύτερη κατάσταση τις ομάδες που πέρασαν αλώβητες τον απρόβλεπτο παρθενικό (πρώτο) γύρο της σεζόν. Σαφώς ευνοούνται οι ομάδες, που βρίσκονται στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου στις χώρες τους, όπως εκείνες που είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν 2-3 νέους παίκτες στο δυναμικό τους.
ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ φαβορί των δύο διοργανώσεων διαθέτουν δύο αγώνες στη διάθεση τους να πάρουν την πρόκριση, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν σαν τη «γάτα με το ποντίκι».
Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ αξία βρίσκεται στα ελαφρώς ισορροπημένα ζευγάρια, όπου η μία ψάχνει τη φόρμα της αρχής της σεζόν και η άλλη έχει ήδη δώσει τα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οπως στην περίπτωση των αγώνων Χάουγκεσουντ – Λεχ Πόζναν, Ρουζόμπεροκ – Μπραν και Εστερσουντ – Γαλατά. Καλή και… άγια ομάδα η Λεχ Πόζναν, που «καθάρισε» την μικρή Πέλιστερ, όμως είναι νωρίς να αποκτήσει την φυσική κατάσταση της Χάουγεσουντ, όσο μέτρια κι αν παρουσιάζεται η νορβηγική ομάδα. Στη νίκη των γηπεδούχων ποντάρουμε και ας γράψει ο πίνακας σκορ που κρατά ανοικτή την πρόκριση.
ΦΑΒΟΡΙ η Ρουζόμπεροκ με την Μπραν, τη 2η καλύτερη ομάδα της Νορβηγίας. Γνωστή… η αρρώστια που διακατέχει της σκανδιναβικές ομάδες, ικανές να αποκλειστούν από μικρά ονόματα. Περιμέναμε «ανάποδο» φαβορί και βρίσκουμε την Μπραν ως αουτσάιντερ.
ΣΤΟ ΙΔΙΟ καζάνι βράζουν τα «γειτονοξαδέλφια» του ζευγαριού Λιέπαγια – Σούντουβα. Στην 3η θέση των πρωταθλημάτων αμφότερες, ενώ πέρασαν με… ζόρια τον πρώτο γύρο. Περισσότερους ξένους από πλευράς Λιέπαγια, πιο συμπαγές η Σούντουβα. Λάθος η απόδοση του «διπλού»!
ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ η Γαλατά, σε φουλ αγωνιστική περίοδο η έκπληξη του φετινού σουηδικού πρωταθλήματος Εστερσουντ. Μας τη χάλασε λίγο το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων των γηπεδούχων, ωστόσο τις αξίζει η στήριξη για ισχνή νίκη και ας κριθεί η πρόκριση σε μια εβδομάδα στην Τουρκία.

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

ΠΕΜ. (19.00) 818 ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ – ΜΠΡΑΝ 2 (2,55)
ΠΕΜ. (20.00) 813 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 1 (3,05)
ΠΕΜ. (20.00) 821 ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1 (3,05)
ΠΕΜ. (21.15) 827 ΣΛΟΒΑΝ ΜΠ. – ΛΙΝΓΚΜΠΙ 2 (3,05)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.