Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι προτάσεις της Τετάρτης

Οι προτάσεις της Τετάρτης

Το σημερινό κουπόνι πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από το β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (πρώτοι αγώνες) και από Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Ιαπωνία, ενώ στις επιλογές προστίθενται διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις συλλόγων.

Με νέο προπονητή ο ΑΠΟΕΛ (υποδέχεται την Ντουντελάνζ). Αποχώρησε ο Ισπανός Τόμας Κρίστιανσεν και τα ηνία ανέλαβε ο Μάριο Μπέιν.

Ταλαιπωρία για την Κουκέσι, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Σέριφ Τίρασπολ. Η αποστολή της καθυστέρησε να φτάσει στη Μολδαβία, ύστερα από απόφαση των τοπικών Αρχών. Υπάρχουν υποψίες για συμμετοχή παικτών της σε «χειραγωγημένα» φιλικά παιχνίδια.

Με σημαντικές ελλείψεις η Βιτόρια Μπαΐα. Τραυματίες είναι ο επιθετικός Κιέζα (3 γκολ) και οι μέσοι Φαρίας, Γιάγκο. Φιλοξενεί τη Βάσκο, η οποία απειλείται με βαριά «καμπάνα», λόγω σοβαρών επεισοδίων των οπαδών της στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σε φόρμα η Ατλέτικο Μινέιρο «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών στην Α’ Βραζιλίας (3-2-0). Η Σάντος κέρδισε με σκορ 3-2 τα δύο τελευταία ματς για το Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα, επιλέγουμε το Over στο μεταξύ τους. Μόνο μία νίκη στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει η Πόντε Πρέτα, στα 4 από αυτά δεν σκόραρε. Η Μπαΐα είναι σε ανοδική πορεία, αδικείται από το 1-1 με τη Φλουμινένσε, μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στο Φλάνδρια – Κρουσέρο της Β’ Αργεντινής, στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους.

756 ΦΛΑΝΔΡΙΑ – ΚΡΟΥΣΕΡΟ Χ2 (1,77)
775 ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΑΝΤΟΣ OVER (1,85)
776 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΜΠΑΪΑ Χ2 (1,63)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.