Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο “Πονηρός” στη Βραζιλία

Ο “Πονηρός” στη Βραζιλία

Η ΓΚΡΕΜΙΟ μπήκε πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Μετά το «μεγάλο διπλό στην έδρα της Φλαμένγκο, έκανε καλή εμφάνιση και κέρδισε με ανατροπή την Πόντε Πρέτα (3-1, εντός). Αποδίδει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Α’ Βραζιλίας και θεωρούμε ότι έχει πολλές πιθανότητες να «επιστρέψει» με αξιώσεις στη «μάχη» του τίτλου, τώρα υπολείπεται 8 βαθμούς της πρωτοπόρου Κορίνθιανς. Επόμενος αντίπαλος της Γκρέμιο είναι η ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ, η οποία σε τρία από τα έξι τελευταία παιχνίδια δέχθηκε τέσσερα γκολ. Συν τοις άλλοις μαζεύτηκαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, στεκόμαστε κυρίως στις απουσίες των Φαρίας (μ. 10/0) και Κιέζα (ε. 8/3), οι οποίοι θεωρούνται παίκτες – κλειδιά για την επιθετική λειτουργία. «Παίζουμε» το «διπλό» με απόδοση 2,35 (κωδικός 1463, ξημερώματα Πέμπτης στις 01.30).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με παιχνίδι από την Α’ Βραζιλίας: Η ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ κέρδισε την Κυριακή στην Κοριτίμπα (2-1), αλλά δεν έπεισε. Καλύτερος παίκτης της ήταν ο γκολκίπερ Ζούλιο Σέζαρ. Τελευταία το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, πρόσφατα ήλθαν στην επιφάνεια και ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών. Ταυτόχρονα η διοίκηση δείχνει διατεθειμένη να «πουλήσει», προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της, ο Ουέλινγκτον Σίλβα (ε. 5/1) είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μπορντό. Το παιχνίδι με την ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ είναι αρκετά δύσκολο για τη «Φλου», η οποία μάλιστα θα παίξει στο ουδέτερο «Ζ. Κουτίνιο», μάλιστα στο τελευταίο της παιχνίδι εκεί… γκέλαρε (3-3) με αντίπαλο τη Σαπεκοένσε. Για να «στηρίξουμε» την Κρουζέιρο μας αρκούν δύο στοιχεία: Πρώτον ότι έπαιξε καλή μπάλα την περασμένη Κυριακή, στο εντός έδρας 1-1 με τη Φλαμένγκο και δεύτερο ότι αποδίδει καλύτερα στα εκτός έδρας ματς, παίρνει σχεδόν άριστα στον τομέα των αντεπιθέσεων. Ρισκάρουμε με το «διπλό» σε απόδοση 2,70 (κωδικός 1526, ξημερώματα Παρασκευής στις 01.30).

Η ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ είναι ανώτερη από την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ. Είχε όμως μια ημέρα λιγότερη για ξεκούραση και τώρα που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, η κόπωση κάνει τη… διαφορά. «Παίζουμε» το «Χ στο ημίχρονο», έχει απόδοση 2,02 (κωδικός 1525, ξημερώματα Παρασκευής στις 02.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.