Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι προβλέψεις του ΠΟΝΗΡΟΥ

Οι προβλέψεις του ΠΟΝΗΡΟΥ

ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, βρισκόμαστε στα πρώτα ματς του 3ου προκριματικού γύρου και την εμφάνισή του κάνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για 2η σερί σεζόν. Καθυστέρησε να κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις του, αλλά «βγήκε» ενισχυμένος και καλείται να το αποδείξει στο Βελιγράδι, όπου φιλοξενείται από την ΠΑΡΤΙΖΑΝ, σε ένα ματς με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα (γνωστές οι σχέσεις των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα). Το θέμα είναι ότι οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά προβλήματα απέναντι στην Μπουντούσνοστ και από τη στιγμή που ανεβαίνει το επίπεδο, περιμένουμε να έχουν ακόμη περισσότερα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Λεονάρντο έχει τάσεις φυγής. Επιλέγουμε το «διπλό» του 0,00 (κωδικός 000), στο ματς της Τρίτης (21.45).

ΣΤΗ Β’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, η Α ΜΠΕ ΣΕ προέρχεται από 8 διαδοχικές ήττες και αν συνεχίσει έτσι, δεν πρόκειται καν να διεκδικήσει τη σωτηρία. Βέβαια, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ήταν άτυχη (2-1 νίκησε η Κρισιούμα) και φαίνεται ότι η αλλαγή προπονητή έφερε μία σχετική βελτίωση (ο Μάρσιο Φερνάντεζ αντικατέστησε τον Ζενίνιο). Υποδέχεται την ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ, η οποία επίσης άλλαξε προπονητή προ ημερών, αλλά δεν έδειξε κάτι σπουδαίο (τυχερό το 2-1 επί της Παϊσαντού). Θεωρούμε ότι αυτή τη φορά θα «μιλήσει» η… απόγνωση των γηπεδούχων, παίζουμε τον «άσο» του 0,00 (κωδικός 000) στο ματς της Τετάρτης (01.15).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο Τσάμπιονς Λιγκ, για το οποίο η ΑΣΤΑΝΑ υποδέχεται τη ΛΕΓΚΙΑ και οι αποδόσεις «μαρτυρούν» ότι τουλάχιστον όσον αφορά στο ματς επί κοζάκικου εδάφους, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κάποιος το φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο σημαντικά όπλα: Αφενός τον συνθετικό χλοοτάπητα, αφετέρου το γεγονός ότι στην ιστορία της διοργάνωσης έχουν δώσει 9 εντός έδρας αναμετρήσεις και δεν έχουν χάσει (4-5-0). Κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα από ομάδες του βεληνεκούς των Γαλατά, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα, δεν θα διστάσουν να πράξουν ομοίως απέναντι στους πρωταθλητές Πολωνίας, οι οποίοι μάλλον αποδυναμώθηκαν κατά το θερινό μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια, η φιλοξενούμενη έχει αρκετές καλές μονάδες και παραστάσεις από την περσινή παρουσία της στους ομίλους, οπότε καταλήγουμε στο «Χ» του 0,00 (κωδικός 0000), στο ματς της Τετάρτης (17.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.