Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: Τα… κέφια των οπαδών!

Σταύρος Κολίλας: Τα… κέφια των οπαδών!

Εγινε το… «μπραφ» στη Φλαμένγκο. Την Κυριακή, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βιτόρια Μπαΐα, οι οπαδοί… επέβαλλαν τον νόμο τους. Επεισόδια, έξω από το «Λούσο Μπρασιλέιρο» και απαίτηση να απολυθεί άμεσα ο τεχνικός Ζε Ρικάρντο. Δεν… αντέχεται το «-18» από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς, σε μία σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα για κατάκτηση του τίτλου. Η πρώτη -επίσημη- αντίδραση από στελέχη της διοίκησης, τη στιγμή των επεισοδίων, ξεκαθάριζε ότι «δεν θα υπάρξει αλλαγή προπονητή». Ποιος είδε τους οπαδούς και δεν τους… φοβήθηκε!

Τα επεισόδια πήραν μεγαλύτερη έκταση. Το μήνυμα… ελήφθη και ο πρόεδρος Εντουάρντο Μπαντέιρα ντε Μέλο, πίεσε τον Ζε Ρικάρντο να υποβάλλει παραίτηση. Κι αυτό συνέβη, λίγες ώρες αργότερα, με τους οπαδούς να «κατεβαίνουν» στους… δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο και με γκράφιτι να απειλούν ότι θα… ξυλοφορτώσουν τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή, Ροντρίγκο Καετάνο.

Στα συνθήματα τους οι οπαδοί της «Φλα» δεν… παρέλειψαν να αναφέρουν και τον «εκλεκτό» τους για την τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για τον Κολομβιανό, Ρεϊνάλδο Ρουέδα! Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, σε δημοσκόπηση της «Globo» για την «επόμενη μέρα» στη Φλαμένγκο, η επιλογή του Ρουέδα συγκεντρώνει το 37% των προτιμήσεων! Ακολουθεί με 18% ο Ρότζερ Ματσάντο, ο οποίος πρόσφατα απέτυχε να «κάνει ομάδα» την Ατλέτικο Μινέιρο και απολύθηκε. Η διοίκηση της ομάδας του Ρίο, λογικά θα προσπαθήσει να… πάρει μαζί της τους οπαδούς, προσεγγίζοντας τον Ρουέδα. Αν αποτύχει θα «πάει» στη δεύτερη επιλογή, πάντα με βάση την επιθυμία του κόσμου. Ετσι λειτουργούν στην Βραζιλία οι διοικήσεις. Ακολουθούν πιστά τα «θέλω» των «οργανωμένων». Η εξήγηση είναι απλή: Τα μέλη – οπαδοί εκλέγουν τις διοικήσεις. Οποιος πάει κόντρα στο ρεύμα δεν έχει τύχη να καθίσει ξανά στον προεδρικό θώκο. Οποιος τους κάνει τα… χατίρια βάζει δυνατές υποψηφιότητα. Γι’ αυτό και η λέξη «προγραμματισμός» είναι άγνωστη στη «χώρα του καφέ».

ΤΡΙ.(19.30) 659 ΦΛΟΡΙΝΤ/ΦΕΡ – ΒΑΤΕΝΣ 1 (2,90)
ΤΡΙ.(20.00) 667 ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΝΟΡΜΠΙ 2 (3,05)
ΤΡΙ.(21.45) 2442 ΡΕΑΛ Μ. – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 (3.90)
ΤΡΙ.(21.45) 686 ΙΣΤΛΙΧ – ΣΑΤΟΝ Γ. 2 (3,05)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.