Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πονηρός: Χτυπήματα σε τρία μέτωπα και δύο Κύπελλα

Πονηρός: Χτυπήματα σε τρία μέτωπα και δύο Κύπελλα

ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ Αγγλίας, η ΛΟΥΤΟΝ (Β’) φιλοξενεί την ΙΠΣΟΥΙΤΣ (Τσάμπιονσιπ). Η Λούτον ήταν… κεντρικό θέμα το Σάββατο στα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γέοβιλ με το εντυπωσιακό 8-2. Επιβεβαίωσε έτσι με το… καλημέρα ότι δικαίως θεωρείται φαβορί για άνοδο. Η Ιπσουιτς, χωρίς να είναι καλύτερη, επικράτησε 1-0 της Μπέρμιγχαμ. Ο προπονητής Μικ Μακ Κάρθι συνηθίζει να παρατάσσει ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς στο Λιγκ Καπ, αφού δεν αποδίδει μεγάλη σημασία στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εφόσον πράξει και αυτή τη φορά το ίδιο, κάτι αναμενόμενο λόγω του «φορτωμένου προγράμματος» στην αρχή της σεζόν, η Λούτον μοιάζει ικανή να κάνει την έκπληξη. Επιλέγουμε τον «άσο» με απόδοση 3,00 (κωδικός 704, την Τρίτη, στις 21.45).

ΣΤΟ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ, η ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ έχει το… άγχος για την ανατροπή (είχε χάσει 1-0 στο α’ ματς) απέναντι στην ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ ΚΛΑΜΠ. Θα βγει να «παίξει» επιθετικά και πιεστικά, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική της λειτουργία, η οποία φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα. Θεωρούμε ότι αξίζει να ασχοληθούμε με το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο. Εχει απόδοση 2,60 (κωδικός 850, ξημερώματα Πέμπτης στις 03.45).

Η ΕΠΟΧΗ είναι… περίεργη για τις ομάδες της Βραζιλίας. Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν «τσακίσει» σωματικά τους ποδοσφαιριστές. Και η συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες προσθέτει έξτρα κόπωση, αφού πρέπει στην «εξίσωση» να συμπεριλάβουμε και τα ταξίδια. Απ’ όσα «εισπράττουμε» από τα ρεπορτάζ, το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ. Οι παίκτες… γκρινιάζουν. Συνέχεια. Μάλιστα οι διαμαρτυρίες τους, έγιναν αντικείμενο συζήτησης και στις πρόσφατες συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή Ζαίρ Βεντούρα, ο οποίος αναγκάστηκε την περασμένη Κυριακή να χρησιμοποιήσει «ρεζέρβες» στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρουζέιρο. Τώρα η «Φογκάο» υποδέχεται τη ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ, στο πρώτο ματς στην Ουρουγουάη κέρδισε με 1-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Λιμπερταδόρες. Το παιχνίδι, ωστόσο, θέλει προσοχή – στοιχηματικά, για όσα προαναφέραμε περί κόπωσης, αλλά και για το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη «ηρέμησε» μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο εγχώριο «ενδιάμεσο πρωτάθλημα», ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα της διοργάνωσης. Κοιτάμε με ενδιαφέρον το «Χ» σε απόδοση 3,05 (κωδικός 889, ξημερώματα Παρασκευής στις 01.15).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.